View this site in your language!

понеделник, 10 май 2010 г.

ЖЪЛТО



ЖЪЛТО

Дойдохме и до жълтия цвят. Жълто и пак жълто. Този слънчев цвят много помага , ако сме попаднали в плен на мрачно настроение, скука, тъга, меланхолия, пасивност.

Въздействие

Жълтото ще ни накара да гледаме на света и събитията по-леко, по- простичко, по-весело. Всички меланхолици, раздирани от вътрешни конфликти ще бъдат стимулирани да погледнат по по-ведър начин, ще добият желание за общуване и активност, а не да стоят безучстни и бездейни.

Жълтото усилва интелекта

Жълтият цвят е свързан със слънчевия сплит на човека и с цялата нервна система. Стимулира я и я укрепва, засилва интелекта, активизира логиката, развива способността за ясно излагане на мислите. Активизира центровете на главния мозък, контролиращи мисленето и говора. Повишава оптимизма :)/ много е важно/ и самоувереността.

Жълтото премахва напрежението

Препоръчва се на тези, които са изморени от напрежението, плод на житейски разочарования. На тези, които се чувстват притеснени при общуване. И раздирани от вътрешни конфликти.
И това, което скоро научих, че французите смятат жълтото за цвят на любовта. След толкова суперлативи, хайде, отиваме в магазина и си купуваме жълти цветя, поставяме ги във вазата и се любуваме на оптимизма, с който ще заредим пространството. И сутринта като се събудим и погледнем тази жълта импресия, ще се усмихнем и мотивираме за целия ден.Zvetanka Shahanska

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...