View this site in your language!

петък, 1 януари 2010 г.

КАТО ЗА НАЧАЛО НА НОВАТА ГОДИНА!!!


КАТО ЗА НАЧАЛО НА НОВАТА ГОДИНА
Докато се ровех за някое хубаво, вдъхновяващо клипче за начало на Новата година, попаднах на тази изключително нежна и хубава песен на Savage Garden. Поне на мен ми действа доста вдъхновяващо и релаксиращо. Ще се радвам и при вас да е така :)Тъй като маратонът от празници беше доста дълъг, имаме нужда от нещо отпускащо и настройващо ни малко на по-бавни обороти, по-разтоварващо. Поне аз имам нужда точно от това. Все ще се намери най-малко един, да ме подкрепи предполагам / в това мое твърдение, не за друго:))))/. И така, насладете се, отпуснете се, отпивайте си от чашата ароматно
кафе и си предсатавяйте, каквото най ви е на сърцето. Лично аз, на тази песен винаги си представям синьо, спокойно море, с леко плискащи се вълни, привечер, заровени в пясъка боси крака, лек бриз си играе нежно с косата и...много се размечтах нещо . Но всеки е свободен във фантазиите си, това е от малкото удоволствия, които можем да си позволим по всяко време :)))
Обърнете внимание на текста, той е изключително хубав:)

1 коментар:

  1. Не мога да се въздържа и да не напиша коментар. Само една дума за песента-страхотна!!! И текстът също :)) " Всичко от което се нуждаеш , ще дойде при теб "-ех, че хубаво. Пожелавам ви го за тази година !

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...