View this site in your language!

вторник, 19 януари 2010 г.

СЛУШАЙТЕ ДУМИТЕ


СЛУШАЙТЕ ДУМИТЕ
Понякога питали ли сте се, защо едни думи ви се отразяват добре, а други не. И всъщност колко силно влияние те оказват върху нас самите. Да, те влияят едновременно и на изпращача и на получателя. Връзката е взаимна. Лично аз съм се чувствала ужасно зле, даже ми е ставало лошо от тежки думи изречени с лошо чувство, които едва ли не те проклинат. Ако е придружено и с насочен към вас пръст, комбинацията е крайно неблагоприятна. Защото изпращача, може и да не осъзнава, но концентрира енергията си по този начин и я изпраща към вас като лъч. Това вече - ниски вибрации с концентрирана енергия може и да ви разболее.

В същото време има и думи, толкова хубави, красиви с положителни послания, произнесени с добро чувство, които действат като балсам и за двете страни. След тях човек може така да се вдъхнови, направо да литне и да сътвори чудеса. И това само от няколко думи или дори една, например -БЛАГОДАРЯ. Искам да се вслушате в тази дума, да усетите каква вибрация носи. Изречете я на глас още сега и се вслушайте. Усещате ли каква благост, каква гальовност излъчва. Заредена с толкова положителен смисъл и високи вибрации, та тя направо може да лекува! И колко още такива има - добро, майка, хармония / много обичам тази дума, тя за мен е като стих/, вдъхновение, любов и вие може да продължите още и още.

И какво ни пречи да използваме повече хубави, с положително послание думи? Нищо. Та ние дори и не се замисляме за тези неща. Скоро казвали ли сте благодаря на някой, обичам те, липсваш ми? Или забързани, понесени да покоряваме незнам си какви висши цели, нямаме време за такива "лиготии". Но нали искаме да променяме света към по-добро и как ще стане това, ако не започнем да променяме първо себе си? Замислете се моля ви, това е много важно. Огледайте се около вас, погледнете хората в очите, усмихнете се от сърце и кажете едно голямо БЛАГОДАРЯ за това, че сме тук, че ни има, че сме заедно :)Zvetanka Shahanska

9 коментара:

  1. Благодаря много:)Кръстю, радвам се че си отделил от времето си за да прочетеш това. Надявам се , че поне малко си се заредил с положителна енергия! Лека вечер:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ruta77, благодаря много и от сърце! Радвам се много , че се запознахме:)) Дано ти е харесало и заредило за цял ден:) И от мен готин и късметлийски ден:))

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря! За страхотните теми и послания и за това, че от тях винаги струи искреност, топлина и сърцатост.Много от написаните в блога неща ме вдъхновяват и радват.Затова благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  4. За мен значи много всички топли думи, които казвате:) DariDD, радвам се, че ти доставят радост и вдъхновение. И аз благодаря, дори и един само човек да се е почувствал малко по-добре е нещо. Всичко най-добро и усмивки:)))

    ОтговорИзтриване
  5. "Никога не говорете в отрицателна форма: “Не прави това, не прави зло!” А казвайте: “Прави добро”. Вместо думите “Не лъжи”, кажи: “Говори истината”. Колкото по-малко говорите за отрицателните неща, толкова по-добре. Трябва да говорите за положителното." П.Дънов

    ОтговорИзтриване
  6. БЛАГОДАРЯ, че мога да чета и разбирам това, което е самата ИСТИНА...
    Любовта е най-силната вибрация и всичко побеждава...
    ٩(-̮̮̃-̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶

    ОтговорИзтриване
  7. Радост, това е самата истина - трябва да се стремим да употребяваме думи с положителни вибрации. Става бавно, но когато започнеш да си даваш сметка се получава.Любов има много хубава, прекрасна вибрация и излъчване. Тази дума гали слуха и извиква много приятни чувства:)٩(-̮̮̃-̃)۶ Също думите- благодаря, хармония / моя любима /, щастие, радост:))), весело, усмивка...

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...