View this site in your language!

вторник, 6 юли 2010 г.

ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ЦЕЛУВКАТА



ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ЦЕЛУВКАТА

И това не знаех. Изненадах се...Но, за всички една голяма целувка:)*Значи денят трябва да е бил хубав, красив и целуващ:)

Инфо

-Страстната целувка увеличава пулса с над 100 и повече удара в минута. Освен това увеличава нивото на хормоните в кръвта и може да удължи живота с една минута.

-При страстна целувка се губят 6,4 калории за една минута, заедно с това се нормализира киселинността в устата, успокоява се нервната система и се предотвратява стресът.

-Целивката може да се окаже престъпление в щата Индиана, САЩ, където действа закон, забраняващ на мъжа с мустаци да целува човешко същество.

-В Кънектикът пък е забранено жените да бъдат целувани в неделя, а в Айова шерифът може да арестува всеки, който целува непознат:)))))

15 коментара:

  1. Пробвам да видя дали ще излезе коментар:) Дано, защото имам коментари на хора, които днес са писали, но излиза на мейла ми, пък тук като отворя ги няма....

    ОтговорИзтриване
  2. Пробвам да видя дали ще излезе коментар:) Дано, защото имам коментари на хора, които днес са писали, но излиза на мейла ми, пък тук като отворя ги няма....

    ОтговорИзтриване
  3. Вече не зная по какъв начин да го пробвам:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Въх, в Айова как ли оцеляват ...французите, сигурно се подмазват първо на шерифа :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Ами за Индиана какво ще кажеш:)Мъжете с мустаци да внимават горките - много са дискриминирани там...

    ОтговорИзтриване
  6. Открих, че коментарът не се отбелязва под публикацията-там пише "о" коментари, обаче като кликнеш на коментари, въпреки това и всички коментари се показват-това е ново за деня:)))

    ОтговорИзтриване
  7. То вече всеки ден е ден на нещо:)))
    От къде ги гледате, пък и как да ги запомня ?!:))

    ОтговорИзтриване
  8. Оппааа ...ето ,че май познах.Часовете нещо са разбъзикани...виж какъв час излиза за коментарите....

    ОтговорИзтриване
  9. Те мойте часове са по принцип разбъзикани и не мога да ги оправя, пробвах, обаче не стават и ги зарязах да си излизат както щат...вече съвсем се ошашавих:))) А пък за това, че всеки ден е ден на нещо си , си прав. Обикновено в интернет ги пише или пък във Фейсбук, винаги има някой, който да напомни:)))

    ОтговорИзтриване
  10. Така е, важното е да е весело и спокойно :))
    А поводи винаги се намират!

    ОтговорИзтриване
  11. Весело и спокойно, да това е много важно за нашия душевен мир:)Поводи , когато ги искаме, винаги се намират , защото ги търсим:)))

    ОтговорИзтриване
  12. и понеже днес Не е неделя, а и нямам мустаци - една муцка за теб и прекрасната статия (а и като гледам днес, доста сте се помъчили с тези Блогер-ски коментари, здраве да е, ще ги зарежем като не струват).
    Да помогна за часа: настройки, форматиране, часова зона - (Средно време по Гринуич+02:00)София, запазване на настройките. Това е!

    ОтговорИзтриване
  13. Лана, благодаря ти многоооо:*А днес беше-аууу, зоната на здрача - пишем коментари-няма ги никъде, търсим,търсим, не...ту ги има, ту ги няма и сега не можем да се накоментираме:)))Мерси за часа, че ми каза - ще го пробвам веднага:))))

    ОтговорИзтриване
  14. Денят на целувката? Еее... И сега какво, за следващата трябва да чакаме догодина? ;)

    ОтговорИзтриване
  15. Eeee, няма да чакаме, разбира се-хе-хе:)Разсмя ме днес, благодаря ти!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...