View this site in your language!

четвъртък, 22 юли 2010 г.

СЪРЦА В НЕБЕТО


/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/
СЪРЦА В НЕБЕТО

Е, и такива облаци има. Понякога , когато случайно вдигнеш глава и приятно се изненадваш. То какви ли форми не съм виждала. Може би покрай фотографията , наблюдението ми се е засилило, забелязвам и най-дребни детайли. Обръщам внимание на неща, които преди съм подминавала:)Това е един от страничните ефекти при снимането:)Засега е интересно, не мога да кажа как ще е по нататък... / снимки и текстZvetanka Shahanska/

10 коментара:

 1. Определено увлича:))
  Но пак си е индивидуално, сам си преценяваш.
  Какъв ти е фотоапарата?

  ОтговорИзтриване
 2. Супертънък "Sony",но той е от доста години/снимах само от дъжд на вятър и е само 5,1 мегапиксела, но има макро, прави филмчета, и ми е много удобен, нямам с какво да го снимам за да видиш колко е тънък:)))Сега го премерих-9мм е:)

  ОтговорИзтриване
 3. Тези снимки ми напомниха за една с лика на Исус :))

  ОтговорИзтриване
 4. Но върху какво беше този лик на Исус? Защото има на най различни неща, дори върху препечена филйка хляб:)

  ОтговорИзтриване
 5. Много са красиви,Цвети:-)Понякога съвсем по детски ми се е искало да подскоча и да докосна някое облаче,но преди това се оглеждах някой да не ме види и да не ми се смее:-)А там (на небето) има много форми коя ат коя по-реалистични:-)Лека и спокойна нощ:-)

  ОтговорИзтриване
 6. Аполон,значи и ти си падаш по облаците:)Да, формите са толкова реалистични понякога, че чак не ти се вярва...Лека и на теб:)

  ОтговорИзтриване
 7. След малко ще ти покажа моя и един за баш-майстори ...и Крис с едно свинско ухо!:)

  ОтговорИзтриване
 8. Голям майтап,пак не ми се спи, но чакам да стане 00.01ч, за да стане утре и тогава да пускам новото...като че ли имам план и работя на бройка...съвсем зле е тази жега :)))

  ОтговорИзтриване
 9. Olele, защо си слагаш такива ограничения, човече:)))Виждаш ли как сами си слагаме граници и после какво става...А жегата си е жега дори и сега , пуснала съм климатик, макар, че не го обичам...

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...