View this site in your language!

петък, 9 юли 2010 г.

КОЙ ГЛЕДА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦАКОЙ ГЛЕДА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА

Това е положението. Ей сега, ми изпратиха тази снимка по мейла, на това сладко, рижо котенце. И как да не я кача сега тук. Вижте го само как милно гледа през прозореца. Защото се е настанило точно на перваза и гледа вътре:)Наострило ушички и наблюдава. Ей така обичат да си седят котетата на този перваз и да зяпат. Или да се припичат, когато има слънце. И си потъват в своята си безметежност. Не напразно лекарите съветват, когато се протягаме или си лежим за релакс / добавям и когато наблюдаваме за концентрация/ - да го правим , както котките. Бавно, изящно, без бързане, с удоволствие, съсредоточени в самото действие. Така ефектът е много по-голям. Колко много имаме да учим още.../текст Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

 1. А аз виждам цветя на снимчицата ;)

  ОтговорИзтриване
 2. Malko объркване, ей сега ще кача и котенцето:)))

  ОтговорИзтриване
 3. Ааа, това с лягането и протягането не го обяснявай на лъв... специализирал съм се до съвършенство! :) Само не мога да се сместя на перваза и да го докарам до такъв поглед :)

  ОтговорИзтриване
 4. Малка, сладка дущичка. Чудя се какво ли точно гледа това мъниче?
  И да, от котките има какво да научим. Вкъщи се уча от моята писана на спокойствие, да отделям време на съществените неща и да се наслаждавам на всичко хубаво, което ни заобикаля. Често си напомням, че " дъгата няма да почака да си свършим работата, но работата може да почака, за да се насладим на дъгата."

  ОтговорИзтриване
 5. Malkiatprinc, но това е хубаво:) да достигнеш съвършенството:)Те котките обичат и върху телевизора да се излежават...:))))Много ме разсмя, благодаря ти:)а за този поглед какво да кажа, и аз не мога да го докарам също!:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Smile, колко мило, че си се отбила насам:)Не знаех, че имаш котараче. Интерсно, отдавна ли го имаш. Каква порода, име...някой път ще разкажеш:) И това за дъгата много хубаво, не съм го срещала:)))Разведри ми душата тази вечер. Благодаря ти, smile, отдавна не бяхме се "чували". Поздрави♥

  ОтговорИзтриване
 7. Привет,Цвети!
  И аз се радвам, че пиша тук и че съм те зарадвала.
  Това за дъгата ми е любимо и наистина си го напомням често.
  Да, имам коте, на 13 години, кръстоска между сиамка и персиец, чисто черно.Много,много си го обичкам и ме дарява с толкова приятни мигове.Щастие е да имаш домашен любимец у дома.
  Поздрави и от мен.:)))))

  ОтговорИзтриване
 8. Smile, благодаря ти много , че ми пишеше за котарачето. На доста годинки е. Наистина е щастие да имаш домашен любимец, разтоварва, уравновесява, разведрява...Поздрави и лека вечер!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...