View this site in your language!

сряда, 28 юли 2010 г.

НА ПИЦА










НА ПИЦА

След като днес времето е прекрасно - пече слънце, но и повява прохладен вятър, мечта, по някакви неведоми пътища се озовах по обяд - на пица, в пицария сред много дървета и дебела сянка. Не ядох точно пица, а лазаня със спанак. Беше вкусно. Преди това ни дадоха малки хлебчета с паста от маслини, също вкусно. Има и такива дни, тръгват и си вървят от само себе си. Ти стоиш и наблюдаваш, как нещата идват, без да ги търсиш...Остава ти само да се наслаждаваш...Е, и аз това правих.../ снимки и текстZvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. Да, има такива дни , много добри снимки ,добих представа за времето и настроението и благодаря за идеята, вече и късно и не ми се излиза, но утре ще ходя за пица, сега само бирата :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Иди, много е готино и разтоварващо. Пък и вре мето е подходящо. Изобщо и не ми се тръгваше дори, но нямаше как...:)))А лазанята беше много вкусна:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Много обичам лазаня, обаче не точно със спанак. Той е нещото, което не понасям в никакви варианти. Като малка бях ужасно слаба и ме тъпчеха с него за апетит и против анемия. После се заформих :))), но ми остана гадното усещане от някои храни.

    Такива случайни хубави неща правят деня. Да са ти по-чести. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Точица, наистина неочакваните и хубави неща са тези, които носят много приятни усешания. А пък спанакът си го обичам, то и аз не бях ящна като малка, но не са ме насилвали с храната и поради тази причина няма нещо, което да ненавиждам:)И да ти кажа тази лазаня беше много вкусна и добре приготвена/ не че сега искам да те агитирам колко полезен е спанакът:)/ И благодаря за пожеланието:) На теб лека вечер/нощ?!/:)

    ОтговорИзтриване
  5. Хехехе... и какво стана накрая, не на пица, а на маса и то с лазаня :) Иначе харесвам спанака, особено ако е под формата на лъжичка пюре върху канапе от пържоли :)

    ОтговорИзтриване
  6. Малък принц, спанакът и под такава форма, също ми харесва:))) А накрая какво може да стане, само хубави неща - денят беше от самоставащите:))))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...