View this site in your language!

понеделник, 26 юли 2010 г.

ТРОПИЧЕСКИ ДЪЖД



ТРОПИЧЕСКИ ДЪЖД

Искахме дъжд, да. Но толкова много, лее се като река. Гръмотевици, светкавици, мехурчета в локвите. От през нощта е започнал и не спира. Вали все едно сме в тропика. Но след две седмици африкански жеги, и дъждът е подобаващ.

Търсих весела снимка, да разведрим малко този мрачен/ много е тъмно/, воден, гръмотевичен ден. Спрях се на тази приятна закуска, дизайн, атмосфера. Да внесе лъч радост и усмивки. Пожелавам лека и приятна седмица:)Дано в края на седмицата да не сме ръждясали:)))))))/текстZvetanka Shahanska/

4 коментара:

  1. Хубава седмица и на теб, с много усмивки - въпреки дъжда. :)

    И на мен ми омръзна това това лято от порои и потопи, не мога още да усетя сезона. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тъкмо обядвах и гледах новините. То голямо наводнение, голяма работа. Картинката хубава, ама тия поражения...бая проблеми, пък и продукцията затрита.
    Интересна работа, при нас когато вали, при вас пече и обратно :)

    ОтговорИзтриване
  3. Точица, то това време истеряса напълно. Тук при нас след като ДВЕ седмици беше около 36 градуса, сега термометърът на терасата показва 18 градуса. Вали та се къса, и в момента съобщиха за 2 земетресения в 5 часа сутринта - Ямбол и Гоце Делчев/ слава на Бога, слаби и без разрушения/. Но ще се абстрахираме и дано се оправи:)))Поздрави и късмет!

    ОтговорИзтриване
  4. Кръстю, нещата - оле-ле, много вода , много нещо...Засега утихна, но беше - все едно небето се продъни:) Но е имало и по-тежки случаи , когато река Марица преля, преди години, и трябваше да седим в готовност за евакуация! Жегата предните седмици беше много голяма и си знаех, че ще избие нанякъде.../ порой, земетресения, небето беше странно надвечер.../

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...