View this site in your language!

неделя, 18 юли 2010 г.

ТРОЙКА /на разсъмване/






ТРОЙКА/на разсъмване/

Нямах намерение да снимам латинки, но тези тричките така се бяха подредили, че ми харесаха . С много ярък цвят, чак нереален. Дано не ми се налага пак да споря с някой, това оранжев цвят ли или , червен, че дори ме обвиниха в далтонизъм, което не ми се беше случвало досега. И което ме накара да се замисля дали изобщо да продължавам да снимам. Засега - снимам:)/снимки, текст, латинки Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. Според мен е оранжев, пък и да не е, щом ти мислиш така и ти харесва, няма страшно! Продължавай да снимаш, пък цвета всеки сам да си го определя :)))
    Това лято цветята станаха хубави,ама житото и пипера загниха :(

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, че усмихнато! Поздравления!
    Харесвам латинките... далечен спомен от детството... но така и не успявам да си завъдя. Трябва да бъда по-упорита, сигурно.
    :)Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  3. Кръстю, и за мен е оранжево, още повече червени латинки не съм виждала изобщо...И аз стигнах до твоя извод, че ще снимам, пък на който каквото му изглежда - така е:)Наистина това лято цветята са прекрасни, силни цветове и по много. Жалко за житото...не разбирам много от него, но казаха, че бързо потъмнявало и било кухо...

    ОтговорИзтриване
  4. Amazonka, много свежарски изглеждаха тези латинки, така, както се бяха подредили. Но те много лесно се захващат. От семена, които продават дори в суперите. Изобщо не са капризни, винаги се хващат. Пробвай пак - няма да съжаляваш. Усмивки:)

    ОтговорИзтриване
  5. и според мен са оранжеви,тъмно оранжеви...и са толкова нежни

    ОтговорИзтриване
  6. Addi, на теб ти имам доверие за цветовете, така че съвпада с моето мнение и това на Кръстю, и е оранжево:)Който види червена латинка?! да я снима и ми я покаже, така ще ме убеди...Аз не съм виждала...:)Ади, усмихната седмица!

    ОтговорИзтриване
  7. Ама как ти мина през ума да спираш да снимаш?! Кой както иска, така да вижда света. На мен ми харесва твоя поглед.

    ОтговорИзтриване
  8. Lana, и да искам няма да мога да спра, защото е по-силно от мен, то е страст:) Но понякога някой като се задере за глупости, ми идва в повече. Много е дребнаво на фона на природната красота...И аз нали си имам блог, си го пиша да споделя:)))Усмивки:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...