View this site in your language!

четвъртък, 3 февруари 2011 г.

ЧИАНГ МАЙ - НАЙ-ПОЗИТИВНИЯТ ГРАД







ЧИАНГ МАЙ - НАЙ-ПОЗИТИВНИЯТ ГРАД

Чианг Май /Тайланд/, най-позитивният град! Намира се в северната част на Тайланд. Навсякъде има надписи, които напомнят на хората - да се усмихват, че животът е кратък, да бъдем щастливи...Ненапразно, там има много чужденци от Западна Европа, които са се преселили да живеят в Чианг Май...Градът е около 250 000 души, потънал в зеленина , спретнат, чист, с много будистки храмове за разглеждане, красива зоологическа градина и предлагащ разходка със слонове из джунглата, усмихнати хора и спокоен живот. Вече започнах да се замислям - какво правя още тук.../ текст Zvetanka Shahanska, снимки Zory-Mory/

26 коментара:

  1. Цвети, ами то си е за чудене какво правим тук. Но човек си тежи на мястото, а друг е въпроса, дали можем да направим това място по-хубаво и по-усмихнато. Аз поне се опитвам, а както виждам и ти се опитваш да го направиш, по всички възможни начини.
    Поздрави и продължавай да опитваш, все някога ще успеем.
    :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Предпоследната снимка, написаното на нея е най-готино :)

    ОтговорИзтриване
  3. Magiosnik, чудя си се аз, като виждам какви неща има някъде по света. Тук, да, старем се да правим по-позитивна среда, по-ведра, доста усилия влагам в това начинание, но дано тръгне. Радвам се, че и ти влагаш енергия в тази посока. Хубаво е да ставаме повече!Има надежда:)

    ОтговорИзтриване
  4. Zvetanka, ето, за такива работи ми е беден речникът, не мога с думи да си изразявам чувствата:)
    Забелязал съм, че щастливите и весели хора не си задават въроса дали са такива, те просто са си :)

    ОтговорИзтриване
  5. Цвете, днес уж слънце слънце ама ... нещо студ. Взех че излезнах без колата и съжалих сто пъти :)(: егати студа днес :(

    ОтговорИзтриване
  6. Кръстю, тези които са щастливи трябв да помогнат на тези, които се чувстват нещастни да намерят правилния път:)Така си мисля аз, все пак!

    ОтговорИзтриване
  7. Днес беше много студено, за разлика от вчера. И аз измръзнах много, това време нещо съвсем изкрейзи - един ден така, друг-иначе:)

    ОтговорИзтриване
  8. Позитивен град за позитивен човек,но ако отидеш там,няма да има кой да ни зарежда с топлина,усмивки и положителни емоции,Цвети:(Приятна вечер и от мен:)Оставаш си тук:)

    ОтговорИзтриване
  9. Цвети аз и ти май сме за там,щото оптимизма ни не ние напускал ,пък и непрекъснато се усмихваме,много полезна инфорамция,благодаря ти:)

    ОтговорИзтриване
  10. Живко, толкова си мил:) Благодаря ти! Аз така си приказвам, не мисля, че мога да живея дълго време някъде другаде! На мен си ми харесва нашата страна, обичам хората тук, влюбена съм в града си! Поздрави и спокойна вечер!

    ОтговорИзтриване
  11. ne iskam da si trugvam ot Chiang Mai...iskam da si sedq i da obikalqm malkite galeriiki..magazincheta..s motorcheto..mnogo e hubavo,nqma spor

    ОтговорИзтриване
  12. Силви, нормално е да ни харесва, защото обичаме позитивните неща!Не смятам, че оптимизмът някога ще ни напусне:)Поздраи и усмивки:)))

    ОтговорИзтриване
  13. Zorymory, как ще ти се иска като тук си е студено, пък там си е топло, спокойствие и е много интереснооо!!!Разглеждай всичко, после да разказваш :)))Прегръдка и голям целув:)Това нета си е супер! Точно от Чианг Май да получа коментар!!!!!!!Сууууупер!:))))Поздрави на Тайланд!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. И благодаря много за прекрасните снимки! Зарадва ни всички и ни даде възможност да бъдем съпричастни с тази красота!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Стори ми се, че ми се обиди малко, но как да ти кажа, темерутът си е темерут, от опит ти казвам, такива каквото и да ги правиш- все тая :(

    ОтговорИзтриване
  16. Кръстю, изобщо не съм:)))Останал си с грешни впечатления:)Да, зная разбира се за твърдите глави, те са прекалено схематични и не искат да излязат от втвърдената си черупка!

    ОтговорИзтриване
  17. zorymory еми не си тръгвай :) много е лесно! Оставаш там и ще си караш моторчето, ще си обикаляш магазинчетата и ще си стоиш на готино, топло временце, защото ако знаеш тука какъв фризер е... уж грее слънце някакво ама то е за заблуда на клиента..:)(:

    ОтговорИзтриване
  18. Може да са по-бедна страна, може да нямат много неща, но живеят доколкото виждам спокойно. Това е едно от най-важните неща, нямат забързания гаден живот, в който всеки те напира отнякъде, нямат търчането в почивни дни или отпуска да свършиш колкото се може повече. А ние тука все бързаме, като че ли няма да дойде утре?! затова и има толкова много болести.Тука всеки те изпреварва, може да не мине напред кой знае колко, но е много важно да те изпревари :)

    ОтговорИзтриване
  19. Стресът , вечното "нямам време", в съчетание с кризата ни влияе зле. Калин, прав си за всичко, което си писал. Пожелавам ти един спокоен ден!

    ОтговорИзтриване
  20. Bla, пожелавам ти, от сърце, един спокоен ден!:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...