View this site in your language!

сряда, 28 април 2010 г.

РЕТРОГРАДНИЯТ МЕРКУРИЙ


РЕТРОГРАДНИЯТ МЕРКУРИЙ

Днес ми е много готин ден, още от сутринта - всичко тръгна та се не видя, за разлика от вчера, когато нещата така се забатачиха, че няма горе-долу, ляво, дясно, но....Но, тук едно голямо НО...Оказа се, че/ според приятел от ФБ / , че е виновен Меркурий, който щял да ни тормози до 5 май , пък и това земетресенийце вчера из Софийско също си е оказало някакво ретроградно влияние. Така,че имайте го предвид, ако нещо случайно, някак си, без да иска, по независещи от нас причине, тръгне на криво, засуче се, завърже /ооо, помощ/ и се забатачи - обвинявайте единствено и само Меркурий. Но аз я харесвах тази планета - тя ми е рождената планета - ха-ха хе-ха, и защо сега такива номерца ни играе. Нещо май иска да ни каже...Тя е подвижна планета, въздушна, не стои на едно място, явно пролетта и действа твърде игриво и стимулиращо...

THE BIG experiment

Вчера да ви кажа с всичкия си прост акъл се забих от любопитство в Карфур. В Швейцария съм била в него и исках да видя тук как е. И разбира се - тук е никак. Задуха, огромен, огромен-на два етажа , аз като влязох и веднага исках да изляза, нo уви...не можеше, трябва да изминаш всички огромни разстояния , да се качиш на 2 етаж/хранителен// а 1-ви разни безобразни-каквото се сети човек/ -пак много площ и тогава чак можеш да излезеш - пак надолу два етажа- абе, тея са луди, бе. Който го е правил е -тра-ла-ла. И пак народ, блъскане - всичко ни е едно недоразумение.
Излязох и дишах, дишах - тези климатици нямат ли, то и кислород откъде да влезе-всичко затворено...Седнах в едно кафене на въздух и не можех да повярвам. Нещо смислено не може ли да се направи в тая държава-мол до мола и други щуротии. Днес смятам с една дълга разходка в това хубаво време да компенсирам, онзи ад вчера..

4 коментара:

  1. Продължавай да дишаш и да се усмихваш. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Дръж се , майка! Дойди ми ти тук на моренцето....после те мятам на фестивала на странджанската зеленика , малко еко - туризъм , после на курс анти-стрес йога - и не Карфур , нищо няма да те тресе!И какво изобщо сенситивен човек като теб прави там ???Не ни е мястото там , слънце .Влизала съм в МОЛ-ве , задушавам се !Прегръщам те !

    ОтговорИзтриване
  3. bampi, днес е ОК, дишам с пълни гърди, дълга разходка, снимки, въздух- разкош:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Дени, каква програма си ми направила, още сега идвам на морето:))) Това вчера си беше..., и аз се чудих на себе си?!?Къде попаднах, олеле още ми държи влага:)))Хич повече и да не чуя - как дишат тези хора - нямаше и грам кислород , като си помисля само, че имаше малки деца в колички-тръпки ме побиват?! Дени, голяма задуха, слънчице, не е за нас...Дай ми въздух, слънце, простор, да виждам зеленина, не ставам за потребител:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...