View this site in your language!

петък, 9 април 2010 г.

ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН


ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН

По всичко си личи, денят ще е прекрасен днес. Сънувах хубав сън, събудиха ме с чудесна новина по телефона, всички съобщения по мейла и във ФБ бяха с добри новини, слънцето пече, песните, които слушам са вдъхновяващи. Е, изкипях пак кафето, въпреки, че си повтарях да не го забравя, но аз всеки Божи ден го изкипявам. Така че всички предпоставки са налице и денят започва много мотивиращо. А, забравих, предстоят два почивни дни - глътка въздух!

По този повод качвам един супер позитивен клип, който ми попадна , познайте от първи път откъде, от ФБ , разбира се. Ще ви хареса и ще ви зареди много положително. И да ви пожелая, приятели, много усмихнат уикенд!

7 коментара:

  1. Картинката е невероятна и клипчето е страхотно! Развьлнуваха ме!

    ОтговорИзтриване
  2. А " Ако нямаш кьде да отидеш, ела на себе си!" е невероятно! Точно това казах на един познат и казвам всеки ден на себе си! :)) Или понякога, с усмивка - вьтрешна и вьншна - "Добре дошла у дома!" !

    ОтговорИзтриване
  3. Надя, казваш, че ти харесва - това ме зардва много. Клипчето е прекрасно, дано повече хора да го гледат, правя каквото мога да го разпространявам, но и на вас приятели, които четете тук разчитам да се включите в популяризирането му, много ще помогне на всички. Нямате представа колко объркани хора има в момента .И в клипа е казано, че дори на един човек да се помогне - направили сме нещо:) Лек ден на всички!

    ОтговорИзтриване
  4. Много е готин този израз и с чувство за хумор, и ободрява, и те държи изправен!
    " Ако нямаш къде да отидеш, ела на себе си!"

    ОтговорИзтриване
  5. "Ако няма кьде да отидеш, ела на себе си! " е невероятно! Точно това казах на един познат скоро - без да знам, че ще го прочета днес!:)) - и на себе си всеки ден! Или понякога - с вьтрешна и вьншна усмивка - "Добре дошла у дома!" ! :))

    ОтговорИзтриване
  6. :)) Това че сьм повторила втория си коментар, показва не само какво впечатление ми е направило клипчето, а и силното ми желание да го разпространя! :))
    Наистина има много обьркани хора, за които клипчето ще е поредната "психологическа " и всякаква друга измишльотина. Но аз бих им казала " ако се вьрнете в себе си, ще има на какво да разчитате!". И за да не звучи клиширано - когато разберем какво искаме - написано от нас на бял лист. И си дадем определени срокове за различните желания - някои изискват повече време - и си кажем "аз това го мога и преди сьм го правил или не сьм го правил, но е като друго, което сьм вьршил!", ще започнем малко по малко да идваме на себе си и да сме по-малко обьркани, уплашени, нещастни. Става бавно и понякога страдайки много, но сме себе си, у дома си, познаваме се и вече трудно се плашим от вьншния свят, който все пак е прекрасен. Изкуших се да спомена определена фраза от една от любимите ми песни - "Какьв чудесен свят" на Луис Армстронг.

    ОтговорИзтриване
  7. Надя, моите поздравления! Написала си го точно, направо си го заковала٩(-̮̮̃-̃)۶♥Всичко зависи от нас самите - ето това трябва да се разбере. Когато самите ние се разгадаем, това ще го разберем. Всичко е в нас, в нашите мисли и отношение към света. И когато открием себе си, същността си, и се приемем такива каквито сме, а не такива, каквито другите искат да бъдем, тогава пред нас няма прегради , няма страхове, има път, който се разкрива пред нас...И, Надя, става наистина понякога бавно, но си заслужава.٩(-̮̮̃-̃)۶♥

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...