View this site in your language!

сряда, 7 юли 2010 г.

KOГАТО НЕБЕТО СЛЕЗЕ ДОЛУ




КОГАТО НЕБЕТО СЛЕЗЕ ДОЛУ

Съществува достатъчно светлина за този, който иска да види - и
достатъчно мрак за този, който не иска./Блез Паскал/☼☼☼


Погледнах през прозореца сутринта и видях , че небето е слязло долу. Обърнах глава нагоре – да не би и Земята да се е преместила горе. Не беше. :) Просто небето беше решило да ми покаже красива илюзия – отражение върху стъклото на тази кола. Успях да я снимам. Ето с такава нагласа започвам деня и да видим какво ще се получи. Ще доведе ли до хубави момнети и събития и ще затвърди ли мисълта, че за каквото се настроиш – това ще получиш и видиш. А ще видиш, ако искаш , имаш желание и решиш да „виждаш” Ето така философски започвам днес, та да видим до къде ще я докарам. Да се надяваме, че няма да затъна в дебрите на безкрайните, витиевати мисли за смисъла на живота, щастието, целта и средствата. А ще си изкарам един спокоен, уравновесен ден без задълбочаване в по-горните „дребни” неща от живота./ снимки и текстZvetanka Shahanska/

4 коментара:

  1. Никакво задълбочаване! :)
    Няма смисъл от него. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Съгласна!Денят ми минава добре, и без излишно филосовстване...И без това вече няколко дни е 30градуса, жега, жега и пак жега и защо ли не отидох днес на плаж?! Ако и утре е такъв припек -отивам:)Пламен, благодаря ти:)))

    ОтговорИзтриване
  3. "Каквото горе - това и долу" :) Важното е да се започне добре, и понякога - аман от витиевати мисли за живота, че накрая ще го изпуснем :)

    ОтговорИзтриване
  4. Да се придържаме към по-простите неща:)))Лято е ...:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...