View this site in your language!

сряда, 21 юли 2010 г.

KAЮ








КАЮ

Поредният горещ ден. Вече втора седмица, все пек та пек. Днес съм на детска вълна , първо попаднах на едно момченце, небрежно паркирало "автомобила" си и сладко похапвайки сладолед в компанията на майка си. След това на една прохождаща госпожица, която толкова бързаше да проходи, че майка и я държеше през цялото време за блузката откъм гърба. А тя все го караше в кръг. И разбира се , майка и с нея. Чак свят ми се зави.
Минавах покрай една книжарница, добре че вътре беше прохладно и се загледах в книгите. Имаше намаления на детски книжки и понеже обичам илюстарциите, си купих една за Каю:)/ ако ви говори нещо/. Но корицата и рисунките вътре бяха толкова свежи, ...Вътре пише, че е адаптация по телевизионна поредица. Не е голяма, малка е и форматът също, но е на много хубава хартия и струваше само -О,60 лв?!? Дори попитах да няма грешка. Не. Така били решили. Еми, добре. Благодарих им и си тръгнах, с книжката:)/ снимки и текст Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. Хубаво са решили, а майки на дребосъци дали я купуват? Децата трябва от малки да свикнат да се радват на книжките и да ги обичат.

    ОтговорИзтриване
  2. Тази поредица я даваха на Сънчо преди ^____^ Но изобщо не помня за какво ставаше дума :/ Много хубаво са направили, че са я намалили, и то доста - аз видях книжки от тази поредица в книжарницата за 3 лв...

    ОтговорИзтриване
  3. Точица, сигурно си я купуват, вижадш цената е уникално ниска - стотинки. Това си беше нещо като акция от страна на книжарницата. Пък е и много симпатична:)

    ОтговорИзтриване
  4. Цвети, има майки, на които и да я подариш, няма да им се стори подходяща занимавка за дечицата им. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Топчо, наистина се оказа поредица:) Не съм гледала Сънчо от много години...И аз се изненадах радостно от този факт:)))Имаше и други книги/за възрасни/ с по- ниски цени-20, 20, 50%, но тази -детската е в пъти намалена. От 3лв.на о,6олв-това вече е нещо:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Точица, жалко за тези майки и деца. Много е тъпо да не купуваш детски книжки - а сега има такива красиви книжки. А ти знаеш ли, че аз за рожден.ден на една приятелка и подарих приказки, но толкова красиво илюстрирани и тя много се зарадва. Класическите най-известни приказки! Беше чудесно като подарък - изненада за голям човек:). Но все пак ценител:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Да, книгата е хубав подарък, ако е за ценител. :)

    ОтговорИзтриване
  8. В момента има голям избор. А до скоро не можеше и да се помисли, че ще има намаления при книгите, аз също не очаквах. Хареса ми. Така стават по-достъпни за повече хора.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...