View this site in your language!

петък, 2 юли 2010 г.

ЦВЕТЯ В ОБУВКИТЕ



ЦВЕТЯ В ОБУВКИТЕ

Определено днес имам нужда от нещо весело, много весело. Спрях се на тази забавна снимки за настроение :) Да не забравяме все пак , че е петък и да се настроим положително за събота и неделя. След снощния голям дъжд, който се изля - със светкавици и гръмотевици, днес нямаше и помен от някакво разхлаждане до обяд, но...винаги има едно но, следобед пак заваля и сега вече все едно е есен. Но лято е ...Да му се радваме и дано събота и неделя бъдат слънчеви и приятни, и да ни поникнат цветя в обувките, поне ще се посмеем:)Zvetanka Shahanska

6 коментара:

  1. :)))
    Виж "моята обувка" http://ondineondine.blogspot.com/2010/01/blog-post_12.html

    п.п.и сега си я използвам само сменям цветята ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Хубава идея ми даваш как да събера на малкото свободно място и цветята, и обувките. :)))

    Релаксиращ и пълен с приятни емоции уикенд ти пожелавам! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Хубава идея. Впрочем тя е доста стара...Тук са ползвали истински, а не глинени..
    Видях и друга идея - кактус ,гледан в порцеланово нощно гърне...Определено създава весели асоциации и добро настроение, но някои префинени хора може да го приемат като проява на лош, дебелашки хумор :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Точица, благодаря за пожеланията, надявам се да е такъв, защото определено имам нужда, голяма:)И на вас приятели много релакс:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Кръстю, идеята си е хубава:)))Има и други, както казваш подходящи места - нестандартни за цветя- нека има, да се посмеем малко:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...