View this site in your language!

неделя, 18 юли 2010 г.

С КРАКА НА МАСАТА



С КРАКА НА МАСАТА

Общо взето така си прекарах неделята. На сянка под чадъра и с поглед вперен сред природата. Не си давах зор за нещо или някой, пълен релакс и безхаберие. Поне не ми беше толкова горещо и се заредих с доста енергия. Бях в мир със себе си, света, дори и с жегата. Още повече успях най-после да се наспя една вечер от начало до край. За мен това е голямо постижение. Не гледах ТВ, не слушах новини и се чувствах прекрасно. Затова тази вечер, кoгато пуснах късните новини по ТВ и те започнаха буквално така - Най-горещите дни тепърва започват?!, две силни земетресения /не запомних къде/ и чакат цунами, пожари в Гърция, наводнение...и реших, че до тук. Изключих го. Все пак да запазя вдъхновението си поне до утре. Успешна седмица на всички:)/ снимка и текстZvetanka Shahanska/

12 коментара:

  1. Почивните дни са точно за това - за релакс, за времето лично за теб и за други любими неща. Дори и за правене на нищо. :)
    Ако ги прекараш единствено в домашен слугинаж или аграрни дейности, каква почивка би било?
    Хубава и усмихната седмица и на теб. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Точица, благодаря за пожеланието, силно се надявам да е така:)И аз смятам, че неделята си е ден за правене на нищо, е понякога не се получава, но пък понякога-да:)

    ОтговорИзтриване
  3. Не ми се спи до 2.00 и това е.Ама поспивам след обед.
    Тая телевизия и аз не мога да я трая...Освен резонните политико-икономико-псевдо културни дивотии и някакъв перманентен мазохизъм,ли ,не зная какво е точно :(

    ОтговорИзтриване
  4. Какво да й гледаш на телевизията? Новините сме ги изчели още предния ден или сутринта в нета, филми - според желанието и настроението от торентите. Да се застопоря пред до болка омръзнали физииономии, повтарящи едно и също като латерни, пред сапунките от южната съседка или пред концерт на баба Лили, която си срича текстовете на 30-годишни песни - ЪпсурТ просто.

    ОтговорИзтриване
  5. Кръстю, определено съм от твоята партия:) Абсурд да си легна преди 2 часа, по-скоро дори по-късно:) За ТВ, си мисля, че са влезли в някаква схема и не могат да излязат от нея. Защо са се вторачили само в негативното, има и хубави новини все пак на този свят...

    ОтговорИзтриване
  6. Точица, изобщо не става за гледане, и за мен е абсурд и губене на време да се забия пред екрана за да ми промиват мозъка до безкрай...Ако хвана някой готин филм/то е толкова рядко/ и това е...Аз ползвам ТВ за да слушама/гледам/музика предимно:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Няма нищо по-хубаво от това, от време на време да правиш Нищо. И това е нещо.

    ОтговорИзтриване
  8. Лана, напълно се съгласявам с този извод. Даже виж как се получава - "Няма нищо по-хубаво , понякога, да не правиш Нищо, защото и то е Нещо:)))" Направо отсвирихме източните философи:)))

    ОтговорИзтриване
  9. Ихаааааа!Супер!:)Хубава и слънчева седмица! ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Готино, нали, Ondine, :)))И на теб усмихната и успешна!!

    ОтговорИзтриване
  11. Мислех да го отбележа, но се радвам, че не ти е убягнало. Харесвам дзен.

    ОтговорИзтриване
  12. Lana, и аз си падам много по дзен ♥ Стана супер. Поздрави и усмивки:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...