View this site in your language!

четвъртък, 15 юли 2010 г.

НЕБЕТО ТАЗИ ВЕЧЕР







НЕБЕТО ТАЗИ ВЕЧЕР

Ето така изглеждаше тази вечер в 21 часа небето. Само искам да подчертая, че това не е на запад, да каже човек, че е залез. Посоката е североизток. Вече няколко пъти, след жегите, се получава така. Красиво е. Но какво означава, не мога да кажа. Може би още жеги, каквито са всъщност и прогнозите. По ТВ, следващите пет дни ги заковаха на твърдо 33 градуса. Всичките дни - еднакви. Освен да си пожелаем да ги изкараме някак си прохладно:)/ снимки и текстZvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. На вятър ,мисля е. Забележи утре ще духа ли :)

    ОтговорИзтриване
  2. :)Красиви снимки,дори и да не духа,важното е да се наслаждаваме на това което ни харесва....

    ОтговорИзтриване
  3. Кръстю, непременно ще следя какво се случва утре - много интересно. Зная, че има връзка между облаците и времето. Формата, цвета...Нещо като " вижте ни какви сме и си правете сметката".:))))

    ОтговорИзтриване
  4. Силвия, определено им се наслаждавах. Бяха много красиви...Сега се сетих, че една съседка работила в Либия, ми каза веднъж, че там ставали такива облаците вечер. Значи, може би ще е много топло:)

    ОтговорИзтриване
  5. :)))Били сме свидетели на едно и също природно явление, Атанас. То в нашия град какво ли вече не се случва:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Цвети, да днес дават времето до 42 гр.,трябва да се адаптираме след непрекъснатите промени от дъжд-облаци и слънце,лятотосе очертава много сахарско:)

    ОтговорИзтриване
  7. Да, Силвия, жега е и ще е още една седмица:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...