View this site in your language!

понеделник, 5 юли 2010 г.

ДВЕ КОТЕНЦА







ДВЕ КОТЕНЦА

Щях да пиша за друго, но излизайки, днес, попаднах на тези мъничета, скоро родени, как си стояха кротко върху този кашон, на улицата. Бяха толкова безпомощни, две малки сладурчета - и плановете ми претърпяха промени. Веднага започнах да ги снимам, но не искаха да ме гледат в очите. Навсякъде другаде зяпаха, само не и в очите ми. По едно време се вторачиха в една посока като хипнотизирани, погледнах и аз, но не видях нещо особено. И все пак те явно нещо виждаха, което аз - не. Както и да е, добри хора им бяха оставили храна и те се чувстваха прекрасно./ снимки и текстZvetanka Shahanska/

2 коментара:

  1. Изобщо не ми се струват притеснени :) И аз съм се питал... вероятно и ние виждаме същото, но не можем да погледнем на него по същия начин. Интересно те дали ни се чудят на акъла, като ни гледат вторачени в някаква бръмчаща, светеща пластмасова кутия, примерно :)

    ОтговорИзтриване
  2. Колкото котки съм снимала, никоя не се е притеснявала. Позират, все едно им прави удоволствие...Много са, някак, си доволни. Ами, те са умни, така че сигурно си мислят разни неща за нас - предполагам странни:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...