View this site in your language!

събота, 20 март 2010 г.

RELAX


RELAX
Отдавна си мислих, че не съм качвала клипче за релакс. Но не ми попадаше нищо , което да ме грабне за душата. И ето днес в този прекрасен ден - началото на астрономическата пролет то само ми се яви. Дойде си самичко, докато разглеждах други неща. Много успокояващо, вдъхновяващо с прекрасната си мелодия и красиви картини. Пък е и уикенд, така че можем да си позволим малко внимание към себе си, малко глезотийки. Сигурна съм, че ще ви достави естетическа наслада и след като го изгледате ще се почувствате много по-добре. Приемето го и като поздрав за началото на Пролетта. Какво прекрасно начало, съчетано с този красив, слънчев и топъл ден , какъвто е днешният. Виждате получава се 3 в 1. Това си е на късмет. Пожелавам го на всички нас, заслужили сме си тази награда и силно вярвам, че късметът и доброто настроение ще бъдат наши спътници през цялата Пролет, а защо не и цялата година. Всъщност в каквото повярваме и за каквото насочим мислите си това и ще получим. Успех.
Снимка и текст Zvetanka Shahanska

3 коментара:

  1. Цвети, прекрасно е. Не просто релаксиращо, а направо зареждащо с жизненост. Докато слушах и гледах ми се прииска и аз да полетя, като кондора. Желанието ми за приключения се пробуди.Има нещо в тази музика, което ме кара да се чувствам леко и прекрасно.Благодаря :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много пролетно настроение дава това клипче :)

    ОтговорИзтриване
  3. Жени, и аз така го почувствах и го качих без да се замислям. Харесах го от първи път, искаше ми се да литна сред тези красоти. Една от мечтите ми е да посетя Перу, много ме влече на там. :)))Весел и спорен ден ти желая, приятелче :))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...