View this site in your language!

четвъртък, 11 март 2010 г.

ИСКАМ ТОВА








/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/
ИСКАМ ТОВА
Искам ТОВА, което е на снимките, които правих миналата година, а не ОНОВА - бялото, студеното, което изпочупи дърветата около нас. Искам да е топло, да е зелено, цветно, красиво. Душата да литне, сърцето да запее. Над мен да е синьото небе и слънцето да не спира да пече. Искам да запратя зимните дрехи на ..., да си сложа маратонките и да не се спря да ходя сред зелени треви, цветя и детелини.Да слушам чуруликането на врабчетата, на които и сега им слагам трохички по терасата. Да гледам , колкото си искам/ и да снимам/ цъфналите дървета, а отгоре ми да се сипят белите им/ може и розови/ цветчета. И да се радвам на жълтите храстчета, които първи цъфтят и ги има навсякъде, и ни носят толкова усмивки. Толкова ли много искам./ автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/

5 коментара:

  1. :) Нали помниш какво казва Карлсон:"Търпение и само търпение!"
    Всички магьосници работим по въпроса :).
    Скоро! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за утехата. Наистина търпението ще помогне в този случай. Още днес са налице признаците за подобрение:))Щом и магьосниците се включват няма начин да няма начин :)

    ОтговорИзтриване
  3. Каква красота...
    Представих си, че съм там и се разхождам...
    Пролетта е съвсем близко и това е много хубаво.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Smaile, колко е хубаво, че пролетта идва. Нещо дълга ми се видя тази зима. И сега всеки признак на затопляне, цветя, ни радва и чакаме с цялото си същество. затова и качих тези снимки от миналата пролет , да се заредим и да си припомним колко е хубаво да е пролет. Лека вечер , smile:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...