View this site in your language!

понеделник, 8 март 2010 г.

ИЗНЕНАДА НА 8--ми МАРТ




/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/
ИЗНЕНАДА НА 8-ми МАРТ
Това не се случва често, досега в живота ми само веднъж - сняг на 8-ми март. И то много сняг - вали на парцали и трупа, все едно идва Коледа. Хей, снежец нещо си се пообъркал!!! Исках изненада за този ден, белязан в моя живот с много положителна и неповторима емоция ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Сутринта с голямо желание погледнах през прозореца и ...?!?! Може би трябва да внимаваме какво си пожелаваме. Явно много съм искала голяма изненада-хе-хе. И тя ми се сервира.

Реших да снимам това, което виждам от терасата си днес, като природен феномен! Бях се настроила пролетно , но ще приема и снежния пейзаж, какво да правя. Вижте моите иглики как се държат само - геройски. Тъкмо тихо и кротко се бяха разцъфтяли и радваха всички минаващи покрай нас с красивите си цветове. Но те са издържливи на студ, така че съм спокойна.

Това разбира се няма да разстрои настроението ни днес. Поглеждаме го с едно око, като нещо необичайно и продължаваме нататък ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶

Искам да поздравя един много скъп за мен човек с рождения му ден. Честит Рожден Ден , мила Зорница ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Ти си необикновен човек, защото си родена на толкова специален и знаменит ден! Не може да си избереш, да се появиш на този свят, на тази дата и ти да не си уникален ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Бъди здрава, щастлива и много усмихната и не губи готиното си чувство за хумор никога ٩(-̮̮̃-̃)۶Никога!
/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...