View this site in your language!

неделя, 14 март 2010 г.

ПТИЦИ






/автор на снимките Zvetanka Shahanska/

Тези снимки, които качвам ги направих преди минути буквално. Докато си пиех кафето на терасата и изведнъж много птици на рояци пристигнаха и започнаха да разиграват шоу пред мен. Всички кацаха на едно дърво вдигаха врява , после литваха и кацаха на друго дърво, в края на улицата. И така няколко пъти. Много красиво, онемях. каквото можах снимах, дано се разбере за какво става въпрос. Е, не бях виждала такова нещо толкова отблизо. Насладете се и вие в този неделен, слънчев ден. Може би, птиците се радваха на слънцето и затоплянето. Да се радваме и ние !
/снимки и текст Zvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. Невероятно е! Благодаря, че споделяш тези снимки.

    ОтговорИзтриване
  2. Това са косове, направо са невероятни веселяци. На мене ми спрятат всяка година страхотно шоу, но през есента. :)

    http://frogandroll.blogspot.com/2009/09/blog-post_20.html

    ОтговорИзтриване
  3. Charm, това беше страхотно преживяване. Толкова съм доволна , че присъствах на това шоу.Много обичам птици, а те бяха толкова много. И като прелитаха така от едното дърво на другото, терасата ми е по средата и образуваха различни фигури - това ми изпълни душата за дни напред.Имах голям късмет, че успях и да снимам, добре че фотоапаратът ми е винаги подръка :)))И се радвам, че ви е харесало приятели в този прекрасен, неделен ден!

    ОтговорИзтриване
  4. frog'n'roll, наистина бяха веселяци, имах чувство, че се закачаха с мен и вдигаха страхотна врява и след това като се събираха много, излитаха и правеха фигури, невероятно, приказно. Отиваха от другата страна и пак-така почти един час. Душата ми запя с тях:))

    ОтговорИзтриване
  5. Да, Влади, едни красиви предвестници на пролетта.Тя идва и нищо не може да я спре:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...