View this site in your language!

четвъртък, 31 декември 2009 г.

ПОЖЕЛАНИЕ ЗА НОВАТА ГОДИНА


ПОЖЕЛАНИЕ ЗА НОВАТА ГОДИНА Посрещни Новата Година с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи !

Късметът и здравето да бъдат твои приятели! Никога не се отчайвай и живей така, както ти искаш, а не някой друг да определя твоя път! Не забравяй -" тук и сега", това са вълшебните думи :))) Бъди доволен и благодарен, усмихнат и добронамерен! Това е пътят към щастието:)))

5 коментара:

  1. Обичам ABBA, те са ми любима група и си я избрах за това пожелание-поздрав, именно по тази причина:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубаво пожелание; присъединявам се и аз:"Посрещни Новата Година с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи !"
    Бъди здрава!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря много за пожеланието, Иван ! Много ме зарадва, и изпълни деня ми с усмивки, което естествено ще бъде хубаво начало и за празнуването довечера!!! Прекрасно е да станеш сутринта, да си отвориш блога и там да те чака пожелание от приятел :))) Аз съм щастлив човек !!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен поздрав Мишел! Благодаря ти! От теб винаги лъха радост и оптимизъм и заразяваш хората около теб! В твоите постове и тук и във форума усещам уют,топлина и обич. Наистина, точно това е думата - усещам уют, усещане както когато си у дома, сред хора, които те обичат, сред приятели. :)
    Честита Нова Година и нека има още повече любов и приятни емоции!

    ОтговорИзтриване
  5. Роси, благодаря ти за топлите думи!Радвам се, че ти харесват моите творения, поне са авторски, ако не друго :)))Ти знаеш, че пиша каквото ми е в момента на сърце, другото е страничен ефект:))) Честита Нова Година и на теб, любов и успехи!
    И много ме зарадва, ти си първият ми приятел за тази година, писал тук :) на 1.01.2010 г./ много единици има в тази дата!!!!Сигурно е за добре:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...