View this site in your language!

петък, 18 декември 2009 г.

МАЛКО РЕЛАКС :)

МАЛКО РЕЛАКС :) Едно хубаво релаксиращо клипче за настроение и хармония:)

Отпусни се и се наслади съзнателно.Нищо не е толкова важно, колкото изглежда на пръв поглед :)Аз отделих 2 минути за себе си и се отпуснах много приятно с това клипче. Препоръчвам и на вас да опитате. Имаме нужда от сили, така че с каквото можем сами да си помогнем , винаги е от полза. Много лек, усмихнат, приятелски, добричък ден ви желая, пък кой знае, може и да се влюбят във вас, да ви харесат, да ви предложат приятелство, да ви поканят на кафе, на кино, на среща :) Ех, че хубаво, и това само защото излъчвате прекрасна енергия . Заслужава си да се потрудите над себе си, нали :)Това е страхотна инвестиция, без никакви разходи постигате толкова много и все хубави неща ;)Прегръдка за всички приятели :)

3 коментара:

  1. Препоръчвам най-доброжелателно да намериш време за релакс !

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей,отново,започнах да разглеждам блога ти от релакс-а/може би защото малко се изморих между две зареждания на фурната/ и се почуствах добре:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Dani, радвам се, че ти е подействало така:) Всички сме хора и се нуждаем от почивка и отпускане. На никой не можем да помогнем, ако сме изморени и напрегнати. Радвам се, че се запознахме и станахме приятели и във фейсбук:)Поздрави и Честита Нова Година! Късмет и много радост през 2010-а г.!!!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...