View this site in your language!

четвъртък, 10 юни 2010 г.

МАКОВЕ









/сн.Zvetanka Shahanska/

МАКОВЕ

Не може равнодушно да се мине покрай поле с макове. Разкошно е. Прекрасно. Носят усещане за свобода и безгранични възможности. По тази причина съм избрала текст от Петър Дънов за свободния избор.

Важно е никога да не се забравя, че имаме право на свободен избор, т.е. ние сме пълни господари на живота си и на всичко ставащо с нас. За съжаление, огромна част от хората са с илюзията, че зависят от други хора и обстоятелства. Това ги подтиска изключително много, те се чувстват онеправдани жертви и не могат да вземат живота си в своите ръце. Да осъзнаеш собствената си свобода е една малка лична революция, една огромна крачка в собствената си еволюция. Затова не обвинявайте другите хора за своите неблагополучия, а поемете отговорноста да решавате сами/П.Дънов/

6 коментара:

  1. Ти наистина си снимала доста :)
    Направила си цял сериал сигурно...И представятето с текст е много оригинално.
    ---
    А иначе..."Който има очи да гледа...Никой не може да види вместо нас. И ние избираме какво и кога да гледаме...и снимаме, разбира се :)
    Следва нов епизод, вероятно..

    ОтговорИзтриване
  2. Да, така е:) много снимах, но то пък имаше какво. Така че ще има и следващи епизоди...Пък и тук в момента цветята, на които попадам, са във вихъра си - епизодите се увеличават лавинообразно...Кръстю, благодаря ти за позитивния коментар. Ние избираме в живота си. Колкото и понякога да не ни се нрави този факт:)

    ОтговорИзтриване
  3. То пък защо ли да ги имаш тези очи, ако не можеш да видиш красота като тази!

    ОтговорИзтриване
  4. DSdiva, ами като погледат повече красива природа, цветя, птички,синьо небе, планини, море, поля, ще започнат да свикват и да забелязват , надявам се:)))Всичко го има, около нас е , съществува, не е измислица, а е реалност!
    Благодаря за коментара,DSdiva и усмихнат ден:)))))))

    ОтговорИзтриване
  5. Много харесвам макове, полета с макове - не случайно и аз съм си сложила в блога! Толкова е красиво! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Diandra, благодаря ти, полета с макове действа много вдъхновяващо, поне на мен така ми влияе:)Приятен ден!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...