View this site in your language!

сряда, 2 юни 2010 г.

POZDRAVI!!!



POZDRAVI

Iskam da vi pi6a samo, 4e na moreto e prekrasno, vremeto stava za plaj:))))Izvinqvam se za latinicata, no taka e tuk - ne moga da imam pretencii:)))Napravila sym mn. snimki, no sled nedelq...imajte tyrpenie. Nqma6e da vlizam, no ne izdyrvah, a tam kydeto sym nqma internet klub?!?!V momenta sym na drugo mqsto , kydeto ima. Dnes e dyjdovno i zatova imam malko vreme. No sega pekna i sled obed sym na plaja. Ve4e sym 4ervena i vodata stava za kypane. No nqma hora. Na plaja i w hotele sme nqkolko du6i. Vse edno sym na 4asten plaj.Haresva mi:)))Kato se pribera 6te pi6a po-podrobno;)))Pozdravi, pregrydki, celuvki:))))

8 коментара:

  1. ПОздрави! Не бързай да се връщаш, има време..:))

    ОтговорИзтриване
  2. Цвети, мила, има проблем със изписването на името ти във Фейсбук, а никой от нас няма директна телефонна връзка с теб. Надявам се, че скоро ще прочетеш това. Всички сме възмутени и обезпокоени, защото сме безсилни да помогнем.
    С обич!
    Милена Влайкова

    ОтговорИзтриване
  3. За мен името е стряскащо първоначално, но нима ние робуваме на чужди мнения?!
    Ако познаваме човека до себе си, има ли значение как ще се нарича?!
    На мен ми допадна това кръщение - Цветето липсва в момента, нали?!
    Поздрави на всички...

    ОтговорИзтриване
  4. Всички сте сладури и ви изпращам целувки и ви прегръщам♥♥♥

    ОтговорИзтриване
  5. Цвети,толкова красиви неща пишеш за морето.Аз го обожавам.....можеби защото съм зодия риби ,там се зареждам с положителни емоции и много енергия ,кото се върна тук в Пловдив ми става мрачно и тъжно.Бих искала за винаги да остана там...Там съм щастлива и се наслаждавам на всеки един миг прекаран там край брега

    ОтговорИзтриване
  6. Sisi,здравей:)))) и аз съм като теб:)Бих искала там да си живея. Хич не ми се връща . Ето, скоро се върнах и пак там ми се ходи, да си се къпя в морето и да си седя на плажа. Как нямахме едно море тук, Сис:)))))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...