View this site in your language!

четвъртък, 24 юни 2010 г.

ОПАЛОВИЯТ ЧАС


ОПАЛОВИЯТ ЧАС

Защо опалов ли. Защото бях чела, че опаловия час - това е гарницата между деня и нощта, когато времето спира и се замисля за себе си. А тези снимки отразяват точно това време, часът е 21 вечерта. И наистина времето като че е спряло, някакво спокойствие витае наоколо, приказност, дори облаците са се наредили в кръг:)и ни приканват да забравим за себе си, проблемите и да им се порадваме. Просто ни подаряват малко радост и спокойствие.
Виждате на тази снимка, че и луната се е появила, макр че още не се е стъмнило. Малко мъничка изглежда, но не можах да се приближа повече:), може би в някой друг живот...ще се разхождаме спокойно по Лунната пътека и ще виждаме невероятни неща...
/снимки и текст Zvetanka Shahanska/

7 коментара:

 1. Винаги ме радваш, дори по няколко пъти на ден
  :)))

  ОтговорИзтриване
 2. bampi,благодаря много! Коментарът ти е мн.позитивен и ме зарежда ! Усмихнат ден:)))

  ОтговорИзтриване
 3. Хубави снимки....Интересно нещо са снимките...на тях сякаш виждаме неща, които сме пропуснали да видим като сме ги правили, нали? :))

  ОтговорИзтриване
 4. Кръстю, прав си, наистина, дори някой път на снимките излизат неща, които не съм забелязала с просто око. А понякога нещата, които снимаш имат различно послание от това, което си имал намерение да бъде. Много е интересно, както и да го погледнеш. Не знаех , че е такова удоволствие и зарибявка.:)))

  ОтговорИзтриване
 5. Супер зарибявка!!! Благодаря, Цвети! :))

  ОтговорИзтриване
 6. Да, Радост, много е интересно, защото снимаш и веднага качваш на компютъра и виждаш резултата.Носи настроение и е много вдъхновяващо! Радост, усмивки и лека вечер:)))

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...