View this site in your language!

вторник, 15 юни 2010 г.

КОЛЕКЦИЯТА МИ ОТ МИДИ





КОЛЕКЦИЯТА МИ ОТ МИДИ

Винаги , когато отида на море си събирам миди, рапани и разни други черупчести:)Някои се изкушавам да си купя - морска звезда, корал или други екзотични. Доста са се насъбрали.
Разпръснала съм ги из целия апартамент, включително и най-вече в банята. Да ми напомнят. Че имаме море. Близо е. Може да се отиде до там за 3 часа.Дори и само за един ден. Прекрасен дълъг ден , да направиш плаж, да се къпеш в солената вода и вечерта може да се върнеш. Дали оценяваме този факт. Не мисля. Ако го оценявахме магистралата до морето, отдавна щеше да е завършена. Само това да беше направено - но, не би.Но да се съсредоточим на факта, че сме благословени с море. Това поне засега не може никой да ни вземе:)))/ снимки и текст/Zvetanka Shahanska
Инфо - Мидите са филтър на морето – всяка мида
филтрира по 82 литра вода дневно!

6 коментара:

  1. Ти всеки ден изненадваш с нещо! :))
    Морето ми е на 15 минути ,ама има голям проблем вече...Не мога да плувам, като ми махнаха ларинкса с рака и дишам директно с дупка на врата, виждала си сигурно. Ще се пълни с вода и ...край :))

    ОтговорИзтриване
  2. Моите дъщери носят цели торби мидички и камъчето, при всяко ходене на море:) Стоят из цялата къща, насипани в кръгли стъклени купи:) Много ми харесва настроението което създават.

    ОтговорИзтриване
  3. Кръстю, старая се да е разнообразно:)Много съжалявам за това, което ми пишеш. Виждала съм и зная за какво става въпрос. Но може и да не плуваш, а само да се топиш във водата до гърдите например:)Пак е нещо. Така че, горе главата:)Ти си мн.смел човек, че така свободно говориш за тази болест. Приел си я , което е мн.добре.Благодаря ти за коментара и лека вечер:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Lulu, и аз винаги с торбички с мидички и камъчета се връщам от морето:)Създават едно такова ваканционно настроение, наистина. Само като ги погледна и ми става весело:) Приятна вечер с много усмивки:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Много морско! Бравос :)
    И аз си имам едни раковинки, по едно време даже аквариум и доста си играех да аранжирам...
    :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...