View this site in your language!

сряда, 3 март 2010 г.

ЕДИН МНОГО ПОЗИТИВЕН ДЕН





ЕДИН МНОГО ПОЗИТИВЕН ДЕН
Времето топло и хубаво и аз си подарих една голяма и дълга разходка по Гребната база. Имаше доста хора, които се разхождаха и деца, които си играеха. И много стопани на кучета, които ги водеха на чист въздух. С много от тях/ кучетата разбира се/ станахме приятели веднага:) Прекрасен ден! След това отидох до "Джъмбо", където се насладих на многото детски играчки и какви ли не нещица за Великден, градината, децата, лятото, свещи, тетрадки, магнитчета за хладилник. Огромен магазин извън града. Разглеждах на воля. Та оттам си взех две супер позитивни чаши на които пише " Have a nice day" "Happy" i " Happy Angel". И сега всеки ден, като си пия кафето това ще е пред очите ми и познайте от първи път какво ще ми се случва ?!?! Но това не е всичко. Едни усмихнати картонени контейнери, които много ми трябват, сами ме откриха, просто си искаха да бъдат мои. С радост ги взех. Не съм и мечтала, че ще попадна точно на такива!!! Накрая пих и едно много ароматно, дълго, безкофеиново кафе! След дългата разходка, пазруването и кафето се прибрах много разведрена и с прекрасно настроение, което споделям сега с вас . Zvetanka Shahanska

6 коментара:

  1. Здравей, Цвети! Много весели чашки и аз обичам такива за кафе. Аз днес също прекарах чудесно. Видях се с две приятелки. Не успяхме да се наприказваме, но срещата ще има продължение :)))Когато си с хубави хора се зареждаш положително :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да, днес бе един хубав ,слънчев ден :))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно, Цвети! Късметлийски ден и красиви неща :) А и някак, все едно и аз повървях малко с теб?! Много приятно. :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Жени, много ми стана приятно, че доста хора днес са се чувствали добре:)Не се и съмнявам, че не сте се наприказвали с твоите две приятелки:)))Много е важно с кого се срещаме, говорим, споделяме. Прегръдки, Жени !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Кръстю, не знам дали ще повярваш, но бях по къс ръкав! Или, може би , загрях много от ходенето:))

    ОтговорИзтриване
  6. Милена, наистина, когато върви, върви и не се спира. Понякога става така, нещата се случват от само себе си, без натиск, без излишни очаквания. Ей така, стават. Днес беше такъв ден за мен. Красив!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...