View this site in your language!

понеделник, 18 октомври 2010 г.

UMBRELLA...


UMBRELLA...

Какъв беше този дъждовен период, който ни обхвана, какво бе туй чудо...Ами че то не спира – мусон ли е, потоп ли...кой знае. Ръждясахме напълно, чак почнахме да скрибуцаме...че аз не си спомням в целия си живот да съм употребявала толкова много чадър. Той стана неотменна част от дресс кода ни. Не ми стига чантата, фотоапарата, сега и чадър – да нямам 100 ръце – многоръкият Шива, и като купиш нещо от магазина за храна, ако си вземеш и кафе от някоя кафемашина - еееее, милост...помощ...дъжд...

Нали бяхме в период на глобално затопляне – т.е жега, суша, няма вода...Това не предполага дъжд до дупка , мрак навсякъде, студ...мокро , листата се хлъзгат /внимавайте много/, защото днес така се хлъзнах на тях...но запазих равновесие...Лелеее, не знаех, че така може да се пързаля човек върху мокри листа.../нов спорт - ole/. На хората вече не им пука, прецапват през гьоловете – пей сърце, да става каквото ще...Та явно нашият затоплящ период, всъщност се оказва изчанчен, завива наляво с водна усмивка...То какво ли е наред в държавата ни , та и периода да уцелим...И да не забравяте unbrella - та в чантата.../ текст Zvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. Да, същата работа и тук - вали си бавно ,спокойно и напоително :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нека да вали,Цвети:)Ще ни върви по вода:)Някъде в нета четох за едни шпионски машинки например очила(цайси) с минюатурен фотоапарат.Вървиш и си щракаш на воля:)А то си е време да вали,все пак идва зима:)Понякога съм си мечтал да бъда жител на някоя бананова република,защото там нямат зима(не е от любимите ми сезони).Приятна вечер и повече добро настроение,Цвети:)

    ОтговорИзтриване
  3. Живко, то си вали без да ни пита:)Така , че ние само си ги приказваме...Интересни шпионски фотоапарати има явно...Какво ли ще измислят още:)Спокойна вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. Цвети,в цялата страна е такова дъждовно и демресивно времето,аз се лекувам с много движение и музика нонстоп,дори когато работя,в края на седмицата има надежди за слънце и светлина в душите,целувки от мен:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...