View this site in your language!

неделя, 10 октомври 2010 г.

СЛЪНЦЕ В ОЧИТЕ:)))

СЛЪНЦЕ В ОЧИТЕ:)))

От сутринта грее силно. Така светът придоби хубави, оптимистични очертания. С това слънце в очите , ехеее, няма да имаме спирачки...Снимките са от тази сутрин, от Родопите / наложи ми се да сляза по-рано/. Въпреки, че там има следи от сняг?!?, днес е пекнало от рано и те ще изчезнат. Все още зеленото преобладава и е много приятно. Дивите циклами си цъфтят на воля. Тях няма кой да изплаши - обичат си сянка и студ...Но ми направи впечатление, рано сутринта, че птичките много пееха. Извод - времето ще е прекрасно:)И прекрасен ден ви пожелавам, приятели:)))/ текст и снимки Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

 1. Благодаря, че докарваш планината до мен! :)

  ОтговорИзтриване
 2. За мен е удоволствие, да правя това, което правя:)))Кръстю, дано поне малко съм подобрила настроението ти:))))

  ОтговорИзтриване
 3. Блазе ти Цвети ,щом и Родопите си снимала днес,обожавам тази магнетична планина:)

  ОтговорИзтриване
 4. Силвия, там е прекрасно, красиво, вдъхновяващо - имам ли възможност съм там - събота и неделя:)))

  ОтговорИзтриване
 5. Наистина сняг:)Значи,Цвети,вече си се срещнала с Зимата:)Тази нежност от Цикламите е като малка топлинка,която се опитва да разтопи снега и да забави идването на Баба Зима :)Хубаво е:)Приятна вечер:)

  ОтговорИзтриване
 6. Да, сняг, Живко! И аз така реагирах, като го видях?!?Пипнах го - студен е :) Срещнах зимата, като за една седмица минах от лято в есен и после зима и след това пак есен. Това е. Бързи, сръчни, смели...Цикламите ми бяха за успокоение, че зимата само репетира:)))Спокойна вечер:)

  ОтговорИзтриване
 7. Магнетично,енергийно,вдъхновяващо-БЛАГОДАРЯ!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...