View this site in your language!

четвъртък, 10 юни 2010 г.

КРАСИВА КЪЩА




КРАСИВА КЪЩА

Покрай тази красива къща минавах всеки ден в Приморско. Много я харесах. Създава настроение и малко средиземноморски привкус. Като сложим и палмите по хотелите, действително екстериора става екзотичен. Има една хубава тенденция от цялото това строителство по морето, че се поддържат хубави дворове с цветя , палми и басейни.
Тази къща ми харесва и защото има растителност по нея. Това и придава романтични нотки и радостно очакване. Сигурно имаше и други красиви сгради, но тази по една случайност ми се изпречи на пътя. Снимах я и сега я качвам тук. Имах един предишен пост за позитивния дизайн, Позитивен дизайн колко е важен за хармоничното ни развитие. Да се насладим:)/ snimki i tekst Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. Да, но за съжаление и тази красота не е безобидна :)))
    Тези растения задържат влага и освен това закрепящите им ...власинки ли е, не му помня името разрушават мазилката и влагата влиза по-лесно. Сегашните полимерни фасагенни покрития малко забавят процеса, но пак трябва периодично освежаващо "бръснене":(
    ---
    Не може без проза в този живот, нали :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Прав си, да - това е бръшлян и не е безобиден. Но съгласи се, Кръстю, че е много красиво и романтично. Сигурно има някакво решение на въпроса. А за "прозата", то тя си съществува перманентно:)))Поздрави и лека вечер:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Егати кича....досадно е...

    ОтговорИзтриване
  4. :)))Вкусовете на различните хора са различни!Приятен и усмихнат ден:)))

    ОтговорИзтриване
  5. как се казва улицата н която се намира тази ПРЕЛЕСТ

    ОтговорИзтриване
  6. Не зная улицата, но беше близо до центъра на Приморско!

    ОтговорИзтриване
  7. :):) да знам около северния плаж...но живо се интересувам как е името на улицата..една къща по нагоре има едно оранжево малко хотелче чието има ми мн важно :p:P би ли могла да ми помогнеш с тази информация по някакъв начин :):)

    ОтговорИзтриване
  8. Това беше май месец и съжалявам , но не мога да помогна, бях там една седмица и не съм обръщала внимание на имената на улиците:) Искрено съжалявам, че не мога да помогна.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...