View this site in your language!

понеделник, 1 февруари 2010 г.

15 ПРИЧИНИ ДА СЕ УСМИХНЕШ


15 ПРИЧИНИ ДА СЕ УСМИХНЕШ
Това клипче , което по-долу ще шерна ми попадна случайно, но след като го изгледах се почувствах много мотивирана и вдъхновена. Така се почувстваха и приятелите ми от ФБ и реших да си го сложа в блога - за неговите читатели:) Като обещавам, че ще помисля малко и ще се сетя за поне още 15 причини за усмивки, и ще ги напиша в следващия си пост. Дори още сега се сещам за една - Усмивката е най - безценният твой аксесоар, никога не го забравяй! А може и вие да се включите и да дадете предложения:))

4 коментара:

  1. Сетих се за още една причина - Засмей се, без да се замисляш много. Просто така, защото искаш и ти е добре да си усмихнат.Раздай я с желание и от сърце на околните. Ще ти бъдат благодарни, за хубавата енергия, която ще разпръснеш само с леко разтягане на ъгълчетата на устните ти. Това е толкова минимално усилие, а се постига толкова много :) Напишете и вие някоя причина, която ви хрумва за да се усмихваме! Все някой може и да я счете за достатъчно основателна:))♫

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, имах нужда точно от това.

    ОтговорИзтриване
  3. sunlit, толкова ме зарадва, точно днес, когато слънцето се показа и започна затопляне и ми е толкова слънчево :)И сега се сещам за още една причина за усмивки - усмивката е най-безобидното средство срещу меланхолия и депресия, но със всеобхватно и прекрасно въздействие:) Слънчев ден :)))Прекрасен уикенд и Свети Валентин :)

    ОтговорИзтриване
  4. Хей, това е моето клипче! Не вярвам как попаднах случайно на него.. и наистина се радвам, че е станало причина някой да се почувства по-добре. Бях унила и тъжна, но сега се чувствам по-добре, знаейки, че по някакъв начин съм донесла радост за някой, било то и съвсем мъничка. :)
    Усмихвайте се, защото дори и най-тъжната усмивка не е толкова тъжна, колкото това да не можеш да се усмихваш... :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...