View this site in your language!

събота, 9 октомври 2010 г.

I FEEL LUCKY...




I FEEL LUCKY...

Това пише на чашата ми за кафе днес. Избрах си в нея да пия кафе, защото когато отворих очи/към 10 часа/, навън имаше слънце:) След кошмара от изминалата седмица - студ, дъжд, вятър, някъде сняг, земетресения...днес вече си е почти добре. По нашите ширини, есента си е топла, красива, слънчева, ние затова и търпим големите жеги лятото, защото пък зимата е мека, есента приятна, пролетта идва рано...

Щях да ви снимам една много красива бяла пеперуда с графитени точки, която се въртеше на терасата, около цветята, но докато се наканя и тя отлетя...затова се спрях на чашата за кафе, да се уверите, че наистина пише това и започва с i feel lucky...И това отговаря на днешното ми разположение на духа:)))/ текст и снимки Zvetanka Shahanska/

5 коментара:

  1. Адди, и аз си я харесвам много. Имам голяма колекция от най-различни чаши за кафе и си избирам всеки ден в коя да пия:)))за по-интересно:)Обичам кафе/пия безкофеиново/:)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей,Цвети:)В Пловдив е топла есента,но ако знаеш днес какъв студ е в Карнобат... Зимата определено тропа на вратата и все повече коминчета започват да пушат:)Хубава и весела чаша си имаш:)Създава настроение:)

    ОтговорИзтриване
  3. Живко, зимата тропа, ей сега слизам от Родопите и видях сняг и то на 1100 метра височина:)))Това е положението, но май започва затопляне...Все в такива чаши си пия кафето, точно за настроение:)Препоръчвам:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...