View this site in your language!

неделя, 31 октомври 2010 г.

ПЪРВИ СНИМКИ СЪС СНЯГ













ПЪРВИ СНИМКИ СЪС СНЯГ

Ами, очакваше се,уикенда – да има сняг в Родопите. Завали ли сняг в София, зная, че в планината ще има. Не беше много като количество, но пътят се хлъзгаше от замръзнали участъци, имаше и закъсали коли....Но пък слънцето беше на шест, без нито едно облаче и снегът се топеше бързо. Все пак остана екзотиката – да газя сняг с маратонки. Да пипна първия сняг и да се зарадвам, че прогнозата за месец ноември е – топъл и слънчев...Пей сърце, душа, ум и всичко, което може да пее, свири и смее. Ура, истинската зима ще е по-нататък, по-надалече, по към Коледа, което е по-поносимо, и ми харесва повече...Засега оставам в топлата есен и да можех да прескачам времево, ех, да можех, направо в пролетта, после лятото - мечти, мечти.../ текст и снимки Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. Привет, Цвети!
    Пак си уловила прекрасни мигове! Поздрави!
    И аз като теб, предпочитам да прескочим в пролетта, но някак си не ми се иска да пропускам ей, тези красиви снежни моменти.
    Както казваш за хубаво е, че се поотлагат във времето. Приятна вечер! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Shareniika, благодаря, беше хубаво , защото два дни , въпреки снега, печеше толкова силно, че хванах тен: Когато грее слънцето, всичко ми изглежда прекрасно:))))Лека вечер:)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни кадри! Ти здраво държиш май, всяка събота в планината :)

    ОтговорИзтриване
  4. Да, почти всеки уикенд съм там:) Независимо какво е времето:) Зарежда ме с енергия! Харесва ми:)

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей,Цвети:)Като гледам тези толкова красиви снимки си казвам: "Я се вземи в ръце и помисли малко за себе си!"То от много работа богат не се става.Приятна вечер:)

    ОтговорИзтриване
  6. страхотни снимки,с голямо удоволствие надничам при теб и винаги с усмивка си тръгвам....

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...