View this site in your language!

петък, 8 октомври 2010 г.

МАГАЗИНЪТ ЗА ЦВЕТЯ






МАГАЗИНЪТ ЗА ЦВЕТЯ

Тези снимки са от най-близкия магазин за цветя. Само пресичам една улица и съм там. Не е голям, но винаги е претъпкан с какви ли не растения. И за букети, и за садене. Отворен е всеки ден до 22 часа вечерта. Излишно е да казвам, че ми е любим. Винаги, когато нещо ми се стъжни, минавам оттам и се зареждам с красота. Понякога и снимам. Просто правя така - отивам и гледам, гледам, гледам... цветята. Част от тях са навън. Разглеждам ги дълго -и това не е точно. Просто потъвам в тях. Релаксирам. Медитирам - ей така, както си стоя и попивам ненаситно тази красота. Понякога купувам, но само за садене. А понякога ги и снимам. Само веднъж досега, една продавачка ми отказа, когато исках да снимам едно тропическо цвете. Било я страх да не я уволнят...Но през останалото време никой не ме е спирал. Щастлива съм, че има такъв магазин до нас. Ето и днес в студа ми се искаше нещо красиво и шарено. Особено ме впечатлиха разкошните хризантеми в жълто, бяло и бордо. Глътка релакс..Насред студа, който се гарнира на всичкото отгоре и със земетресения./снимки и текст Zvetanka Shahanska/

10 коментара:

  1. Благодаря ти,Цвети за глътките релакс за око и душа!Става ми свежо,приятно,животът е цветен!!!Пожелавам ти такива дни!

    ОтговорИзтриване
  2. Цветарски магазин е нещо много живо!
    И красиво :)

    ОтговорИзтриване
  3. bearkis, и за мен е глътка свежест, просто я споделям - да зарадвам и вас:)Благодаря за пожеланието! Спокойна вечер:)

    ОтговорИзтриване
  4. Кръстю, на живо е още по-хубав:)))И красив!

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина е приятно да видиш толкова красиви цветя в това студено време.Така някак ти става по-топло и приятно.Бенджамина ми загина,Цвети:( Ще си купя друг,но този път няма да му сменям местоположението.Приятна вечер:)

    ОтговорИзтриване
  6. Живко:)))), жалко за бенджамина. Много са чувствителни. Следващия път никакво местене. Да си хареса място и там да стои:)И на теб усмихната вечер:)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря,Цвети:)Научих си урока и този път ще внимавам:)

    ОтговорИзтриване
  8. Ами, случват се такива неща:) И аз имам някои фалове, но ...така се учим:)

    ОтговорИзтриване
  9. Много красиво и радващо окото нещо е магазинът за цветя:)слънчева събота и неделя и много топлина в душите ни:)

    ОтговорИзтриване
  10. Силвия, дано има повече топлина:) А пък засега съботата е слънчева, макар че духа студен вятър, но е по-добре от вчера:)))И на теб слънчеви дни:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...