View this site in your language!

вторник, 5 октомври 2010 г.

ПОД ЖЪЛТИТЕ ЛИСТА...







ПОД ЖЪЛТИТЕ ЛИСТА...

Определено ми липсва слънцето. Тоновете са много мрачни. Единствено жълтите листа спасяват положението. Като спреш поглед на тях и нещата се развеселяват. Този жълт цвят е много светлоносещ и разпръсква оптимизъм. Именно по тази причина, днес кафето си го пих на една пейка, под най - жълтото дърво, което намерих. Колкото и да е студено/дори и зимата/ си пия кафето навън...Другото не го признавам много, много. Няма ли въздух ...неее. И така, пиех кафе и гледах нагоре в листата. Много ми хареса и ще дублирам:)))Е, и снимах, де:) То къде без това - щипката емоция в цялата история. Kойто снима ще ме разбере, за другите - да гледат повече в жълтите листа, помага за вдигане на настроението:)))/ текст и снимки Zvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. Лелееее, днес ми се зачервиха ушите:)))Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. Цвети, нещо ми се загуби коментара,но исках да ти кажа,че цветовете са супер:)направо да вземеш да ги претвориш на рисунка:)

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина страхотни цветове са уловени в тези снимки... Някаква магия правиш през обектива - аз такива цветове днес никъде не успях да видя!:D Утре - ще гледам повече жълтите листа!

    ОтговорИзтриване
  4. Силвия, тук ти е коментарът:) За рисуване си е , да:)

    ОтговорИзтриване
  5. Топчо, магията я прави природата - аз само отразявам:)))То не всички дървета са жълти. Някои по-напред от другите започват. Но ако се вгледаш, ще откриеш:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...