View this site in your language!

четвъртък, 16 септември 2010 г.

ЦВЕТЯТА, КОИТО ВИДЯХ...






ЦВЕТЯТА, КОИТО ВИДЯХ...

Много ми се снимаха цветя днес. Оглеждах се по дворовете и пред блоковете, вървейки по други задачи. И попаднах на тези палми, роза и петунии. Значи палмата беше огромна в този двор, но нямаше как да вляза вътре, а там имаше още няколко. Но ми хареса как се вижда през бялата ограда, пък и една роза надничаше от единия край - красиво. Петуниите и това магаренце, учудващо бяха пред голям блок без ограда, но с много поддържана градинка отпред. Сигурно има някой любител на природата и цветята. Да им се порадваме. Все пак е още топло и красотата е сред нас.../снимки и текст Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. Красива снимки, подобно на Пролет в Европа :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Magic of Spice, красиво е, пък и ние сме в Европа:)Доста е зелено все още и наистина може и да си помислиш, че е пролет...:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Учудва ме, пред голям блок има оцелели такива симпатични неща и тревата не е пълна с фасове, хартии, торбички и други боклуци. Значи можело. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Да, Точица, може:) И дори имаше такива керамични фигурки наслагани в тревата. И беше много красиво. И пред трите входа - трева, цветя, пейки. Много чисто и спретнато:)

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей,Цвети:)По-нататък ще ти покажа какви неща имиме в двора на социалният дом:)Децата сами се грижат за цветята:)Приятна вечер:)

    ОтговорИзтриване
  6. о браво,браво Цвети,супер зелени попадения,честит празник днес:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...