View this site in your language!

понеделник, 6 септември 2010 г.

НЕЖЕН ПОЛЪХ...


НЕЖЕН ПОЛЪХ...

Вече се разбра, че ми харесват много нежните цветя и нежните цветове. Тази роза спря вниманието ми, понеже беше останала последна на розовия храст. И аз реших да и направя това удоволствие и да си я поснимам. Не че и на мен не ми направи удоволствие:)Интересно, че попаднах на нея в края на днешния ден, след като имах на разположение цели три дни...Все едно ме е чакала. Царицата на цветята. Да и се порадваме, че скоро като започнат мъглите и студът не ми се мисли.../текст и снимки Zvetanka Shahanska/

16 коментара:

 1. Струва ми се, че долавям аромат, толкова е нежна :)

  ОтговорИзтриване
 2. ...толкова е нежна и красива:)Веднъж се скарах на една бабичка,която късаше цвета на розите за да си прави сироп:( ,нищо,че си бяха в нейният двор.Розата не заслужава такова отношение!Приятна вечер,Цвети:)

  ОтговорИзтриване
 3. Кръстю, ароматът и беше много фин, отговаряще на външността и:)))

  ОтговорИзтриване
 4. Аполон, наистина някои си правят сладко от рози или пък сиропи , както казваш. Но да посегнеш на такава красота...Освен, ако поръсиш с розови листенца нечий път...

  ОтговорИзтриване
 5. Ади, наистина е много прелестна/колко подходяща дума:)/Благодаря ти:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Розите не са ми от най-любимите цветя,но тази е прелестна!Много е красива,а първата снимка е страхотна.Като последен щрих от лятото:)

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря,Милена:)Наистина като последен щрих от лятото...Есента ни изненада твърде рано, иска ми се да има още топли дни:)

  ОтговорИзтриване
 8. И моите рози в градинката заслужават да ги щракна,като последен акцент в палитрата на лятото,идея...!Благодаря ти,Цвети и разбира се,ще ги видиш!А топлите дни се завръщат...по малко.

  ОтговорИзтриване
 9. bearkis, да имаш рози в градината и още да не си ги снимала...давай, искам да ги видя и аз :)))Надявам се на много топли дни, красиви цветя и много усмивки:)))

  ОтговорИзтриване
 10. Много нежно розово!

  А любимите ми цветя са белите рози...пък и изобщо белите цветя.
  :)
  Весел ден, Цвети!

  ОтговорИзтриване
 11. розата -царицата на цветята,спорна седмица Цвети:)))

  ОтговорИзтриване
 12. Приятна вечер,Цвети:)И с безброй слънчеви усмивки:)

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...