View this site in your language!

понеделник, 30 август 2010 г.

ЛУНАТА НЕ СПИ...




ЛУНАТА НЕ СПИ...

Божествената Любов, това е любовта към цялата природа. Любов към ближния, да чувстваш полъха на вятъра, топлината на слънцето, загадката на луната…/Петър Дънов/

Това е луната, която снимах вчера сутринта в 9 часа. Много интересно, слънцето беше изгряло от изток, а луната още не се беше скрила на запад. Виждаше се особено ясно. Открояваше се на синьото небе...Събудих се, погледнах през прозореца и видях луната...Вдъхновяващо, все пак беше ден, а не нощ.../текст и снимкиZvetanka Shahanska/

9 коментара:

  1. Сещам се за една японска приказка,момиче от Луната беше главна героиня, дори имаше илюстрация, в която екзотичната красавица гледаше нощната повелителка :)

    ОтговорИзтриване
  2. Сетих се,че в една песен се пееше "луната спи" и ми стана смешно, а ти с тая фотография ще започнеш да спиш като мен,когато дойде :)))

    ОтговорИзтриване
  3. DSdiva, ако занеш как обичам приказки, легенди, притчи, особено хубавите:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Кръстю, че аз така си спя, както дойде, но не ми пречи:)))

    ОтговорИзтриване
  5. ох тази луна,тези изминали 2-3 дена си мислих ,че е по -голяма и по-страшна :))не знам,но пълноунието не ми влияе добре на мен!

    ОтговорИзтриване
  6. Май имаше някакво българско поверие, че не трябва дълго да се гледа към Луната, но защо, какво...така и не помня, може би защото още като го чух и се възмутих безкрайно много, "те ще ми кажат на мене къде да гледам" :)))

    ОтговорИзтриване
  7. DSdiva и аз съм чувала, за това поверие, нещо влияела...Но аз си я гледам:)))Няма последствия, неприятни от това действие:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...