View this site in your language!

неделя, 29 август 2010 г.

РЕКЛАМАРЕКЛАМА

H2О. Тази реклама видях преди час . Много ми е интересно какво точно рекламира. Вода. Но каква вода, за какво. А надписът е огромен, светещ...Какво искат да ни кажат или внушат. На мен много не ми става ясно. Дори ми стана смешно , някак нереално насред целия град, този надпис блести отгоре. Отблизо трябва да е доста голям, защото го снимах много отдалече и отвисоко. Някой , ако има идея, нека сподели, ще ми е интересно да разбера, като как така, не можах да разгадая висшата мисъл на тази концепция за реклама.../текст и снимкаZvetanka Shahanska/

12 коментара:

 1. Здравей,Цвети:)Няколко дни нямах възможност да пиша,но вече съм тук:)Може би тази реклама има някакво скрито послание,а именно "бисра водица-мирна главица:)"Лека нощ :)

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей, Аполон, може и това да е. Рекламата си пада по скритите послания:)))

  ОтговорИзтриване
 3. :)Интересно , на кого е кооперацията, впрочем, дъщеря ми имаше яке ,дааа, да не е фирма за спортни дрехи?!

  ОтговорИзтриване
 4. Кръстю, да не мислиш, че кооперацията е на някой краен водолюбител:)))Да, има фирма за спортни неща, позна:))))

  ОтговорИзтриване
 5. ако не се бъркам,тази реклама е в Пловдив ,близко до Сточна гара ...на това място имаше магазин за водни помпи и такива хидравлични неща и сигурно и за това е рекламата

  ОтговорИзтриване
 6. Цвети определено рекламата има цел да попляризира водата като цяло,иначе Н20 е много успешна фирма за спортни дрехи,екипи и артикули,усешна седмица:)

  ОтговорИзтриване
 7. Addii, в Пловдив-да:)Наистина имаше такъв магазин там. Може и това да е:)Благодаря!

  ОтговорИзтриване
 8. Силви, от всичко най-интересно ми беше, че досега химична формула, не ми е известно, да е ползвана за реклама:)Приятна седмица!

  ОтговорИзтриване
 9. Как се замислихме всички...А ако след време(Недай боже!) това е само споменът за водите на България,като във футуристичен филм...не че с нашите деяния не може да стане действителност...Уф,хайде стига лоши мисли!
  Цвети,успешна седмица!

  ОтговорИзтриване
 10. bearkis, дано да не е само споменът. Макар че вода от чешмата не пия, а преди години пиех. Сега ми мирише на хлор и химикали...Успешна седмица, bearkis!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...