View this site in your language!

петък, 27 август 2010 г.

ЕСЕННИ ПОСЛАНИЯ...



ЕСЕННИ ПОСЛАНИЯ...

Вчера ми направи впечатление/вижте снимката/, че по дърветата вече има жълти листа...не бях се заглеждала толкова, може би заради жегите, които не ни пускат , не и не..Снимах други неща и погледът ми случайно пападна на жълтото. Не и случайно дори, а жълтото привлича, защото е блестящ цвят:) Есента се е задала и напомня, че аха-аха и вече е при нас. Изпраща ни послания с усмивки. О, изпращай, изпращай - да са радваме на красиви цветове - жълто, кафяво, оранжево, червено, охра, да не забравя един цвят, който много харесвам - бордо. Предстои истинска експлозия от багри, нюанси...Разходка сред есенни листа и кестени ... романтика и много снимки:)/ снимка и текст Zvetanka Shahanska/
Nightwish El, благодаря ти ♥♥♥
♥♥♥

12 коментара:

  1. Баба ми,лека и пръст,казваше,че след Преображение всичко се "обръща"...Още един цвят,който и двете харесваме-бордо.А есента,тя си е моят сезон.

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, бордо♥, ооо, есен♥ :)))Как да не я обича човек като е препълнена с красота! Откъдето и да минеш, стига да има малко природа, те дърпа за ръкава и вика - виж ме, виж:))))

    ОтговорИзтриване
  3. Засега само ни намига есента. Има още мигове за изживяване от лятото, после дългото циганско лято и топлата, многоцветна ранна есен. До мъглите, дъждовете, сивотата и студа има още много, много време. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Да, намиг-намиг:))Есента само отбелязва, че и идва редът... Точица, чакат ни прекрасни есенни дни:)

    ОтговорИзтриване
  5. Цвети,още малко търпение и ще се разхладим,поне така ни обещават,и аз не обичам горещините и с нетърпение чакам есента,един страхотен сезон,а за цветовете си е истински природен акварел,хубави почивни дни от мен:)

    ОтговорИзтриване
  6. Силви, този август ми излезе през носа:)))Единствено през 2000г. беше такава жега/по-голяма/. И очаквам с радост есента. Благодаря за пожеланието:) Щастливи дни и на теб:)

    ОтговорИзтриване
  7. Цвети - поздравче за теб:
    http://www.youtube.com/watch?v=CM0nZKwtzIE

    ОтговорИзтриване
  8. Nightwish El суупер, тази песен в оригинал е на Диана експрес:))Много хубаво изпълнение на Мери Бойс Бенд! Харесва ми много и ще я кача към поста! Благодаря от сърце! Ей, хора днес ме разтопихте направо. БЛАГОДАРЯ ВИ, че ви познавам, приятели:))♥♥♥)

    ОтговорИзтриване
  9. Йееееее....а ще се организира ли бой в шумата?

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...