View this site in your language!

неделя, 8 август 2010 г.

ЖЕГААААА☼☼☼☼☼




ЖЕГАААААА☼☼☼

Днес вече беше, и е, такава задуха навън, все едно плуваш в топло желе. Не може да се диша. Няма мислост, няма хлад, няма нищо. Едно мъртвило и тишина. Дори и птичките спряха да пеят. Застина всичко в поза - жега до дупка. Дори като отидох/ с усилие на волята / до хранителните стоки - след това реших да пия кафе. Аууу, кафе в тези температури и ми стана толкова размазващо, че ако искате ми вярвайте, но извадих ЗАМРАЗЕНИЯ ГРАХ и си го лепнах на лицето, ръцете и краката. Той толкова бързо се разтопи, че станах, защото сладоледът в кутията започна да се втечнява. Като се прибрах, колкото и нездравословно да е/но само кока кола - та беше студена/ и си направих/на снимките/ айс-кола, после още една...Така, сега да видим до кога ще се пържим.../текст и снимки Zvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. Според прогнозата и следващата седмица ще е така, за сряда се очаква върхътттттт :(

    ОтговорИзтриване
  2. Еее, няма милост този месец, че и върхове ни чакат:)Но днес е уникално тежко времето.

    ОтговорИзтриване
  3. Вярвам ти,Цвети,дори съм си правил масаж с лед:)И не консумирам никакви топли напитки(през лятото)!Пия фрапета,студен чай,минерална вода в промишлени количества и биричка,разбира се :)

    ОтговорИзтриване
  4. Аполон, много добре ми дойде този компрес със замразения грах, поне успях да се съвзема;)))И кафето вече ще го пия студено - поне лятото!

    ОтговорИзтриване
  5. Вчера си поръчах дъжд :)) и днес се разхладихме много добре,сега ви пращам и на вас лек, свеж ,дъждовен, пухкав облак да ви разхлади

    ОтговорИзтриване
  6. Ади, благодаря ти, наистина подейства, защото заваля и температурите паднаха. Малко свеж въздух, но през деня беше тропик:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...