View this site in your language!

четвъртък, 5 август 2010 г.

БЪДЕТЕ ЛЮБОВТА, КОЯТО ОЧАКВАТЕ... ♥












БЪДЕТЕ ЛЮБОВТА, КОЯТО ОЧАКВАТЕ... ♥

Можете да бъдете всичко онова, което очаквате. Щом изберете да бъдете и очакванията ви се сбъдват. Ако очаквате любов в живота си, бъдете любовта, която очаквате. Ако очаквате смехът и радостта да нахлуят в живота ви, внесете смях и радост във всяка стая, в която влезете.
Онова, което очаквате, ще дойде при вас, когато вие дойдете заедно с него.
/"МИГОВЕ НА БЛАГОДАТ" - НИЙЛ Д. УОЛШ/ஐ♪☼ / снимки Zvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. Красота, прохлада и още нещо! Браво и благодаря:)!

    ОтговорИзтриване
  2. Кръстю, това е утринна роса, която се оказа, че в планината доста е обилна и докато снимах бая се измокрих:))Но пък то там всичко съхне бързо:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Поздрави ,Цвети и благодарности за "свежестта"!Сутринта валеше много силно,после не успях да снимам капчиците по боровите клонки,мислих за теб!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, bearkis,много мило, че си се сетила за мен. Това ме зарадва, благодаря. Много трудно се снимат водни капки. Това на снимките е утринна роса, и доста се поизмъчих докато я снимах. Защото почти не я виждах, толкова беше ситна и не знех какво ще излезе. После на компютъра видях, че съм я хванала. Веднъж така с един дъжд, не ставаше и това е . Излизаха точки някакви. Накрая взех, че снимах през намокрения прозорец и стана - личеше си , че за дъжд става дума:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...