View this site in your language!

неделя, 1 август 2010 г.

ДАЙ СИ ВРЕМЕ...







ДАЙ СИ ВРЕМЕ...

Дай си време да помиришеш розите. Легни по гръб и погледай звездите. Усмихни се. Не бързай. Има толкова красиви неща наоколо, само си позволи да ги забележиш. Ще почувстваш прилив на вдъхновение и сили.

Да се насладим се на този залез, който снимах преди 2 часа и толкова му се възхитих, че спрях колата /извън града/, отбих, снимах и му се радвах от все сърце. Може да ви изглежда повърхностно и безсмислено, но е много красиво.../снимки и текст Zvetanka Shahanska/

12 коментара:

  1. Здравей,Цвети:)Права си,че трябва желание за да направиш нещо и липсата на време е само оправдание.Много красиви снимки :)Колко много красиви неща не виждаме,защото не отделяме време за себе си :)Приятна вечер и успешна седмица :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиво, Цвети!Благодаря,че сподели тези красиви гледки с нас!Не е повърхностно и безсмислено, смисълът е да се радваме на всеки един миг и да не го пропускаме!Хубава нова седмица ти желая!

    ОтговорИзтриване
  3. Аполон, благодаря ти много:)Това си е самата истина, пренебрегваме се дълго време и чак, когато зациклим се сещаме за разни неща...А може да не се задъхваме толкова, да го караме по-бавно, да обърнем внимание на дребните неща, които ни носят радост...Много късмет тази седмица:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Теменужка, радвам се, че мислиш така:)Не мога да не споделя тази красота. Не всеки път се явява такъв залез:)Благодаря за пожеланията и на теб усмихната седмица:)

    ОтговорИзтриване
  5. Е,нямам думи! Тези снимки ме грабнаха:)))
    Тая жега ме смля,накрая видях нещо хубаво ! Браво:)

    ОтговорИзтриване
  6. Кръстю, радвам се, че малко съм те разведрила:)А пък жегите, просто трябва да изчакаме да отминат:)))И да се разсейваме с нещо, да не ги мислим:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Изобщо не е повърхностно!Снимките са страхотни ,пленителни..Поздрави

    ОтговорИзтриване
  8. Addii, благодаря ти много:)))♥Поздрави и лек ден:)

    ОтговорИзтриване
  9. Както винаги-впечатляващо!
    Вчера ,впрочем, успях да се насладя на полските цветя,тревата и буболечките,на небесната шир!За малко,но добре ми подейства.Благодаря ти,Цвети!Надявам се да имаме възможност някой ден и заедно на това!

    ОтговорИзтриване
  10. bearkis, благодаря:)Радвам се много, че си била сред природата и си почувствала благодатното и влияние:)Приятна и усмихната вечер:)Пък кой знае, може и да се пресекат пътищата ни някъде във времето:)))

    ОтговорИзтриване
  11. Поздравления за хубавите снимки, винаги съм харесвал залезите повече от изгревите - действат ми много успокояващо

    ОтговорИзтриване
  12. Онлайн магазин, благодаря много:)Залезите са много живописни !И наистина действат релаксиращо:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...