View this site in your language!

събота, 26 юни 2010 г.

ВЕЧЕРНА РАЗХОДКА













ВЕЧЕРНА РАЗХОДКА

Тази вечер се поразходих по нашата Главна. Времето беше хубаво, спокойно, нямаше много хора и успях да снимам някои неща - цветя и сгради, които много харесвам. Атмосферата е чудесна, витае дух на спокойствие и ще може да се насладите на това и от снимките. Постоях и при фонтана с лебедите, където имаше гълъби, които пиеха вода оттам. Пълна идилия, което се подсилваше от факта, че времето не е прекалено топло,както е обикновено през юни. Но аз все пак накрая си купих един огромен, разкошен лешников сладолед, който ми гарнираха с ягоди и пръчица шоколад, в много вкусна вафлена фунийка -мммм мноооого приятно... / снимки и текст Zvetanka Shahanska/

7 коментара:

  1. Знаеш ли, преди 3 години бях във вашия град по работа и от тогава не съм идвал. Лошо впечатление ми направи, че доста стари и хубави сгради в центъра са занемарени, с неподдържани фасади. Сега май се е пооправила работата като гледам снимките :)

    ОтговорИзтриване
  2. Моля за още такива хубави снимки, предимно от Стария град :)

    ОтговорИзтриване
  3. Миналият си рожден ден прекарах в Пловдив, беше най-прекрасният :))

    ОтговорИзтриване
  4. Кръстю, сега нещата са съвсем други. Много е красиво - освежени са сградите, запазени са орнаментите . Изобщо главната улица, която е само пешеходна и много дълга е на европейско ниво. Има наслагани пейки , което го приветствам, защото като ходиш дълго да има къде да поемеш дъх. Дърветата за които имах съмнения, сега са тръгнали и правят сякнка...И цветята в кошници по лампите...:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  6. be77y, ще има и още снимки, а за Стария град, ако кликнеш върху етикета под статията с име Старият град ще ти излезе публикацията за Стария град с много снимки, под тази публикация:)))

    ОтговорИзтриване
  7. bampi, радвам се, че така добре си прекарала в нашия хубав град:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...