View this site in your language!

понеделник, 14 юни 2010 г.

СВЕЖА ЛЯТНА САЛАТА



СВЕЖА ЛЯТНА САЛАТА

Това на снимката не е коктейл. Ако някой си мисли, че е - греши . Просто оригинален начин за поднасяне на салата. Така може да се представи почти всяко предястие. Например руска или млечна салата . Много е шик . Специално за тази салата, продуктите са:

- китайско зеле
- краставица
- ананас от консерва, но може и пресен, току що откъснат от двора :)))))
- малко сол
- лимон - сок от него или едно резенче
- малко зехтин
- аз бих сложила и няколко маслинки - на клечка и сложени напречно на чашата, също както при коктейлите:)))
- няколко кубчета лед/ защото е жега и е приятно да си схрускаш по някое време /, пък и дава хладно присъствие на салатата!

Ръбът на чашата сигурно знаете как се прави заскрежен - натърква се с лимон ръбът и след това се потапя в захар. Това - само за по-интересен дизайн. Малко по-изчанчено, по - лежерно, по-снобарски:). Е, мога да кажа да ви е вкусно, за което не се съмнявам изобщо! Тази салата бих яла с препечен черен хляб и малко сирене - мммм фантастично:)!/ текст Zvetanka Shahanska/

4 коментара:

  1. Чудесна идея! Видът има значение :)))

    ОтговорИзтриване
  2. По вида посрещаме, а после по вкуса изпращаме :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Видът на храната е от голямо значение - ядем с очитепреди всичко:))Толкова ми е горещо в момента, че съм си извадила лед в една чаша до мен и така се охлаждам, не зная при вас как е:)

    ОтговорИзтриване
  4. DSdiva, можеш да си сигурна, че тази салата е много вкусна, пък и опцията - красиво изглегдаща е супер:)))Лека вечер и на двамата, ако можеше и да е по-хладна:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...