View this site in your language!

неделя, 4 декември 2011 г.

ЧУДЕСАТА ПО КОЛЕДА


ЧУДЕСАТА ПО КОЛЕДА

Всъщност чудесата си съществуват не само по Коледа. Но ние не ги забелязваме. Толкова сме свикнали с някои неща, че не ни правят впечатление. Считаме ги за даденост, или за нещо изключително дребно, за нашите представи за чудо. Искаме нещо по-така, нещо грандиозно, ако може от глобално естество. Нещо свръхестествено.Ако може небето да се разтвори и някой да се появи оттам и да ни каже изключително важно нещо.

Всичко е около нас

И в същото време не забелязваме дребните, хубави неща , които ни се случват и са точно чудесата, които търсим. Дори самият факт, че дишаме си е едно чудо. Представете си колко сложни и фини механизми са включени в нашето тяло, за да може да си поемаме въздух - така ритмично и постоянно. И нима това не е чудо.
Или пък растенията как от едно семенце порасва толкова красиво цвете. И колко голямо разнообразие има в природата.Просто животът ни е притъпил нашите сетива дотолкова, че дори очевидните неща, стават невидими за нас.

По Коледа

Около Коледа, витае един много празничен дух, настроенията са позитивни, което автоматично ни прави по-възприемчиви към хубавите неща, защото честотата на нашите чувства започват да вибрират с честотата на тези явления.Получава се синхрон, който дава силен начален тласък на хубави събития. Попадаш в потока на случващите се чудеса... Затова и желанията ни тогава стават реалност, но трябва да вярваш в това. Няма начин при скептично настроение да стане. То е като ответна реакция, или както се казва "каквото повикало, такова се обадило". Внимавайте какво ще повикате, че да не ви дойдат твърде много чудеса накуп...
Още за коледните желания МОИТЕ КОЛЕДНИ ЖЕЛАНИЯ
/текст Zvetanka Shahanska/

5 коментара:

  1. Ей,Цвети,благодаря,че те имам сред приятелите,пожелавам си и да се видим...през новата година!Хубава седмица!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Цвете, поста ти ме накара да се замисля:). В добрия смисъл на думата :). Настроенията не бива да са позитивни само на Коледа , а целогодишно. И да каквото си пожелаеш все някога става, важното е търпението, позитивното отношение и най-вече - надеждата. Прекрасен пост. Усмихната и топла седмица, с много слънце:)

    ОтговорИзтриване
  3. Bisi, и аз благодаря от сърце, че си ми приятел:)))И изобщо благодаря, че в инернет срещнах толкова хубави хора и сродни души!!!!За разлика от много други , аз харесвам интернет, социалните мрежи, блоговете и всичката информация си я черпя от тук. Е, няма друга такава бърза и адекватна информация!!!!И как по друг начин щях да срещна хора не само от цяла България, но и от целия свят!!!!Лелеее, това си е ЧУДО!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Лана, благодаря! Но опитът ми от много Коледи показва, че се иска отношение и настройка, която вече трябва да е започнала, най-късно от 1 декември. Няма да стане с пасивно наблюдение. Иска се участие:))) Пожелавам ти да попаднеш в този прекрасен поток на случващи се позитивни събития от цялото си сърце!Само искам да допълня, че се разбира кога си там, когато всичко, ама всичко което искаш започва да се случва само, минава всякакви препятствия, всъщност няма препятствия в случая и ти само наблюдаваш как се подреждат нещата сами и им се радваш и си много HAPPY! На всчики тук го пожелавам!!!!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...