View this site in your language!

неделя, 5 декември 2010 г.

GOOD LUCK


GOOD LUCK

Всеки сигурно е забелязал какво му носи късмет в живота - талисман, с който не се разделя никога, играчка останала от детството, ритуал - с десен или ляв крак да стъпиш първо, някаква дреха с която ни върви.

Какво казват звездите

Юпитер е планетата на късмета, богатството и щастието. А опалът е камъкът, който носи късмет. Особено ценен е черният опал. Това всъщност е камъкът на родените през октомври. Понякога, опалът губи яркостта си. За да се избегне това, великите поети от Изток съветват:" Топлете опала с душата си ". Колко красиво са го казали!
Думата късмет идва от арабски и означава - предопределеното от съдбата. Всъщност късмет е способността на човек да привлича към себе си обстоятелства, които са най-благоприятни за развитието на живота му.

Енергиите са важни

От енергийна гледна точка - това е способността на човешката аура да вибрира с постоянна висока честота, за да привлича позитивни емоции и ситуации. Тази вибрация се получава обикновено, когато си в хармония със себе си и света - започваш направо да " летиш ", чувстваш се лек, развиваш увереност, че каквото и да става - ще се справиш. Интуицията много обича такова състояние и не се крие повече, а излиза и започва да помага. Подтиква те, направо те бута към правилните за теб решения в дадената ситуация. Именно затова е много важно, всеки ден / или поне достатъчно често/ да повишаваме вибрациите си - чрез радост, усмивки, вдъхновение, добро настроение / за да привличаме kъсмет в живота си.

Всичко зависи от нас

Да не говорим, че за всичко се иска много работа, усилие, себеотдаване за да се стигне до желания резултат. Късметът не пада просто, ей така, от небето, а ние си седим безметежно на дивана, статично, в очакване. Ако искаме да получим нещо, трябва да дадем в пъти повече. Или както излиза на практика, да си накъсметим късмета. И пак опираме до това , че всичко в крайна сметка е в наши ръце:)Good Luck!/ текст Zvetanka Shahanska/

4 коментара:

  1. Така е,много често интуицията ни съветва по-добре от "здравия разум", но от страх, или глупост не я слушаме :(
    --
    Рано, сънен вместо GOOD LUCK ми се видя GOOD FUCK, и викам: А?!? :))))

    ОтговорИзтриване
  2. Имах по изпитни времена някакви такива залитания - с кой крак да изляза и кой билет поред да изтегля. Знаех, че са глупости, просто ритуал или навик - без знания само на единия гол късмет трудно пишеха повече от 2. :)

    Кръстю, с добри мисли започваш деня. :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Кръстю, прав си:)))Ох, разсмя ме ти днес:)))Благодаря, то като е сънен човек какво ли не му се привижда! Сигурно много бързо си се разсънил-хе-хе-хе:))))))

    ОтговорИзтриване
  4. Точица, то през тези ритуали кой ли не е минал...Късметът всъщност е да си на точното време, в точните обстоятелства, с подходящия набор от знания и опит:)Усмихнат ден:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...