View this site in your language!

неделя, 24 октомври 2010 г.

СЕГА Е МОМЕНТЪТ...











СЕГА Е МОМЕНТЪТ...

Ако имате фотоапарат и обичате да снимате, сега е моментът да направите прекрасни снимки в планината. Последната седмица от октомври и първата на ноември, есента там е най-красива. Има всички цветове , за коите се сетите. Направо ще се замаете от красота. Светът ще ви се види най-прекрасното място за живеене...Всичко има – жълто в нюанси, кафяво, червено, зелено, дори и синьо, виолетово, бордо, и всякакви техни производни. Това те залива , обгръща , обича, от всички посоки и плоскости. Една пищна щедрост от страна на природата, безкрайна и всепроникваща. Ако имате късмет и слънцето да е налице, ще се захласнете от снимане...Няма да ви се спира, няма да ви се тръгва и ще виждате все нови и нови неща, които искат да бъдат заснети. Ей така, ще ви се иска да си стоите потънали до глезени в есенни листа, да примижавате срещу слънцето и да фиксирате безкрай , ето онова дърво с яркожълти листа, което поклаща леко клони и ви се усмихва приятелски.../текст и снимки Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. Здравей,Цвети:)Ето защо ми харесва този сезон,който някои наричат "умиращ",но аз не мисля така.Отново си направила хубави снимки:)Приятна вечер:)

    ОтговорИзтриване
  2. Живко, сезонът е красив! Благодаря и лека и на теб:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Да, Шаренийка, в момента си е направо прелест:)Накъдето и да се обърнеш -красота:)Приятна вечер:)

    ОтговорИзтриване
  4. Тя затова си е златна!
    И винаги има още едно дърво, което заслужава да бъде снимано...и още едно...
    :)
    Третата снимка ми хареса особено много.
    Като че ли тия дървета сочат нещо и искат да кажат някаква тайна...
    :)

    ОтговорИзтриване
  5. El, и още, и още, не можеш да спреш...Да, наистина имаше някаква магия в тези дървета, клони, листа, бяха като че ще проговорят и ще ми кажат нещо особено, или пък искаха да ми привлекат вниманието, защото в планината конкуренцията е голяма:))))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...